Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.177 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #41 Statik IP herhalde daha stabil olsun diye kullanılıyor bir de sadece sana özel IP adresi. TurkNet'e yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. Neyse sorunumu çözmediler büyük ihtimal iptal edip başka firmaya geçeceğim. Son düzenleme: 1 Ağustos 2023
Statik IP herhalde daha stabil olsun diye kullanılıyor bir de sadece sana özel IP adresi. TurkNet'e yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. Neyse sorunumu çözmediler büyük ihtimal iptal edip başka firmaya geçeceğim.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.616 Çözümler 23 1 Ağustos 2023 #42 Einstein dedi: Statik IP herhalde daha stabil olsun diye kullanılıyor bir de sadece sana özel IP adresi. TurkNet'e yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. Neyse sorunumu çözmediler büyük ihtimal iptal edip başka firmaya geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Vodafone geçtim ben çok memnunum, CS:GO 100 ping üstüne çıkıyordu TurkNet kullanırken.
Einstein dedi: Statik IP herhalde daha stabil olsun diye kullanılıyor bir de sadece sana özel IP adresi. TurkNet'e yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. Neyse sorunumu çözmediler büyük ihtimal iptal edip başka firmaya geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Vodafone geçtim ben çok memnunum, CS:GO 100 ping üstüne çıkıyordu TurkNet kullanırken.