respuNN Hectopat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Bu kampanya "Kurulum ücreti"'ni de sıfırlıyor mu? Yoksa kurulum ücreti vermek zorunda mıyız?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.467 Makaleler 2 Çözümler 12 22 Mart 2021 #2 Sıfırdan kurulum yaptırıyorsanız ücret vermek zorundasınız. Eğer hat taşıma yapıyorsanız kurulum ücreti yok.
Sıfırdan kurulum yaptırıyorsanız ücret vermek zorundasınız. Eğer hat taşıma yapıyorsanız kurulum ücreti yok.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.074 Makaleler 6 Çözümler 54 22 Mart 2021 #3 Kurulum ücreti vermek istemiyor ve 1 ay bedava kullanmak istiyorsanız Batu Bozkan'ın kodunu öneririm. Arkadaşınızdan aldığınız kod sadece 1 ay bedava kullanım sunuyor diye hatırlıyorum...
Kurulum ücreti vermek istemiyor ve 1 ay bedava kullanmak istiyorsanız Batu Bozkan'ın kodunu öneririm. Arkadaşınızdan aldığınız kod sadece 1 ay bedava kullanım sunuyor diye hatırlıyorum...
respuNN Hectopat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 Ulunay dedi: Kurulum ücreti vermek istemiyor ve 1 ay bedava kullanmak istiyorsanız Batu Bozkan'ın kodunu öneririm. Arkadaşınızdan aldığınız kod sadece 1 ay bedava kullanım sunuyor diye hatırlıyorum... Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim.
Ulunay dedi: Kurulum ücreti vermek istemiyor ve 1 ay bedava kullanmak istiyorsanız Batu Bozkan'ın kodunu öneririm. Arkadaşınızdan aldığınız kod sadece 1 ay bedava kullanım sunuyor diye hatırlıyorum... Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim.