TurkNet aşırı düşük internet hızı veriyor

ZTE ise genel ağ veya anasayfada DSL bilgisi olması lazım. Biraz karıştırın bulursunuz. Eğer fiber kullanıyorsanız değerleri göremezsiniz hocam.

Hocam söyle bir şey buldum bir bakın isterseniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-23 201948.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-23 201948.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 49
Sorun yok gibi duruyor sanki tüm cihazlarda aynı sorun var mı yoksa sadece bu cihazda mı çünkü gelen internet temiz duruyor

Hocam tüm cihazlarda bir anda internetin hızı cok düsük oluyor bende ilk basta Ethernet kablosundandır diye düsündüm ama diğer tüm cihazlarda
Bir anda böyle oluyor.

Şifreler doğru girilmiş, kablo kaynaklı olarak da upload geliyorsa download da gelmesi lazım. Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz bence.

TurkNet'in müsteri temsilcisiyle nedense görüşemiyorum sadece arıza kaydı bırakabiliyorum.

Evet TurkNet'te destek ekibine kayıt açıp gerisini onlara bırakıyorsunuz çok da iyi destek sistemleri yok maalesef. Eğer yeni geçtiyseniz birkaç gün sabredin belki düzelir. Olmazsa ekip göndermelerini söyleyin gelip incelesin telekom ekibi.

Evet TurkNet'te destek ekibine kayıt açıp gerisini onlara bırakıyorsunuz çok da iyi destek sistemleri yok maalesef. Eğer yeni geçtiyseniz birkaç gün sabredin belki düzelir. Olmazsa ekip göndermelerini söyleyin gelip incelesin Telekom ekibi.

3-4 aydır kullanıyorum TurkNet'i az önce bir daha aradım arıza kaydı olusturmak icin fakat bir arıza kaydınız mevcuttur dediler demek ki daha cözemediler neyse eğer düzelmezse cağırırırm inceletirim cok teşekkür ederim.

1719443235360.png

Hocam sorun devam ediyor her yeri aradık aynı seyi diyorlar gürültü sınır dB seyi bir anda 5'lere 6'lara düsüyor ve internet aşırı yavaşlıyor ya da kopuyor.

Kablolardamı bir sıkıntı var yoksa modemde falan mı anlamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı