GadRego Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #1 İstanbul zeytinburnu veliefendi gigabit internet çalışmaları planların arasında bulunuyor mu? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku.
İstanbul zeytinburnu veliefendi gigabit internet çalışmaları planların arasında bulunuyor mu? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku.
ghostrtr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.145 Çözümler 3 9 Mart 2022 #2 Sizin sorunuzdan sonra Ankara için gigafiber çalışmaları başladı mı ? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
Sizin sorunuzdan sonra Ankara için gigafiber çalışmaları başladı mı ? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
TurkNet Destek Tutku TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 147 Çözümler 3 10 Mart 2022 #3 GadRego dedi: İstanbul zeytinburnu veliefendi gigabit internet çalışmaları planların arasında bulunuyor mu? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Zeytinburnu'nda bazı mahallelerde çalışmalarımız başlayacak ghostrtr dedi: Sizin sorunuzdan sonra Ankara için gigafiber çalışmaları başladı mı ? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Ankara'da Keçiören için mevcut çalışmalarımız var
GadRego dedi: İstanbul zeytinburnu veliefendi gigabit internet çalışmaları planların arasında bulunuyor mu? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Zeytinburnu'nda bazı mahallelerde çalışmalarımız başlayacak ghostrtr dedi: Sizin sorunuzdan sonra Ankara için gigafiber çalışmaları başladı mı ? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Ankara'da Keçiören için mevcut çalışmalarımız var
ghostrtr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.145 Çözümler 3 11 Mart 2022 #4 TurkNet Destek Tutku dedi: Merhabalar, Zeytinburnu'nda bazı mahallelerde çalışmalarımız başlayacak Merhabalar, Ankara'da Keçiören için mevcut çalışmalarımız var Genişletmek için tıkla... Sancaktepe Mahallesi için çalışmanız var mı ?
TurkNet Destek Tutku dedi: Merhabalar, Zeytinburnu'nda bazı mahallelerde çalışmalarımız başlayacak Merhabalar, Ankara'da Keçiören için mevcut çalışmalarımız var Genişletmek için tıkla... Sancaktepe Mahallesi için çalışmanız var mı ?
TurkNet Destek Tutku TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 147 Çözümler 3 17 Mart 2022 #5 ghostrtr dedi: Sancaktepe Mahallesi için çalışmanız var mı ? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, maalesef bir çalışmamız şu an için yok
ghostrtr dedi: Sancaktepe Mahallesi için çalışmanız var mı ? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, maalesef bir çalışmamız şu an için yok
Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 17 Mart 2022 #6 TurkNet Destek Tutku dedi: Merhabalar, zeytinburnu'nda bazı mahallelerde çalışmalarımız başlayacak Merhabalar, Ankara'da keçiören için mevcut çalışmalarımız var Genişletmek için tıkla... Bursa için çalışmalarınız ne zaman başlar?
TurkNet Destek Tutku dedi: Merhabalar, zeytinburnu'nda bazı mahallelerde çalışmalarımız başlayacak Merhabalar, Ankara'da keçiören için mevcut çalışmalarımız var Genişletmek için tıkla... Bursa için çalışmalarınız ne zaman başlar?
TurkNet Destek Tutku TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 147 Çözümler 3 17 Mart 2022 #7 Üzgün Makaron dedi: Bursa için çalışmalarınız ne zaman başlar? Genişletmek için tıkla... Merhaba, güzel ülkemizde ki her bölgeye maksimum hız deneyimini yaşatmak için yatırımlar yapmaktayız. Ancak bu projeler uzun soluklu süreçler olduğundan sizlere net bir tarih veremiyoruz
Üzgün Makaron dedi: Bursa için çalışmalarınız ne zaman başlar? Genişletmek için tıkla... Merhaba, güzel ülkemizde ki her bölgeye maksimum hız deneyimini yaşatmak için yatırımlar yapmaktayız. Ancak bu projeler uzun soluklu süreçler olduğundan sizlere net bir tarih veremiyoruz
AlperEfe Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #8 TurkNet Destek Tutku dedi: Merhabalar, zeytinburnu'nda bazı mahallelerde çalışmalarımız başlayacak Merhabalar, Ankara'da keçiören için mevcut çalışmalarımız var Genişletmek için tıkla... İstanbul Beylikdüzü barış mahallesi GigaFiber olacak mı?
TurkNet Destek Tutku dedi: Merhabalar, zeytinburnu'nda bazı mahallelerde çalışmalarımız başlayacak Merhabalar, Ankara'da keçiören için mevcut çalışmalarımız var Genişletmek için tıkla... İstanbul Beylikdüzü barış mahallesi GigaFiber olacak mı?
TurkNet Destek Tutku TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 147 Çözümler 3 17 Mart 2022 #9 AlperEfe dedi: İstanbul Beylikdüzü barış mahallesi GigaFiber olacak mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, şu an için bir çalışmamız yok maalesef.
AlperEfe dedi: İstanbul Beylikdüzü barış mahallesi GigaFiber olacak mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, şu an için bir çalışmamız yok maalesef.
GadRego Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #10 TurkNet Destek Tutku dedi: Merhabalar, şu an için bir çalışmamız yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Veliefendi var mı çalışmanız TurkNet VDSL kullanıyorum ve memnunum dört gözle bekliyorum umarım vardır. GadRego dedi: Veliefendi var mı çalışmanız TurkNet VDSL kullanıyorum ve memnunum dört gözle bekliyorum umarım vardır. Genişletmek için tıkla... @500498 @TurkNet Destek Tutku Son düzenleme: 20 Mart 2022
TurkNet Destek Tutku dedi: Merhabalar, şu an için bir çalışmamız yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Veliefendi var mı çalışmanız TurkNet VDSL kullanıyorum ve memnunum dört gözle bekliyorum umarım vardır. GadRego dedi: Veliefendi var mı çalışmanız TurkNet VDSL kullanıyorum ve memnunum dört gözle bekliyorum umarım vardır. Genişletmek için tıkla... @500498 @TurkNet Destek Tutku