TurkNet Destek Tutku TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 147 Çözümler 3 21 Mart 2022 #11 GadRego dedi: Veliefendi var mı çalışmanız TurkNet VDSL kullanıyorum ve memnunum dört gözle bekliyorum umarım vardır. @500498 @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... GadRego dedi: Veliefendi var mı çalışmanız TurkNet VDSL kullanıyorum ve memnunum dört gözle bekliyorum umarım vardır. @500498 @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... Merhabalar, maalesef sormuş olduğunuz bölgede şu an için bir çalışma gözükmüyor Net bir tarih veremesem bile güzel ülkemizin her noktasına bu hizmeti getirebilmek için yatırımlar yapmaktayız hiç merak etmeyin
GadRego dedi: Veliefendi var mı çalışmanız TurkNet VDSL kullanıyorum ve memnunum dört gözle bekliyorum umarım vardır. @500498 @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... GadRego dedi: Veliefendi var mı çalışmanız TurkNet VDSL kullanıyorum ve memnunum dört gözle bekliyorum umarım vardır. @500498 @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... Merhabalar, maalesef sormuş olduğunuz bölgede şu an için bir çalışma gözükmüyor Net bir tarih veremesem bile güzel ülkemizin her noktasına bu hizmeti getirebilmek için yatırımlar yapmaktayız hiç merak etmeyin