TurkNet başvurduktan ne zaman sonra bağlanır?

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Ben 1 yıllık TurkNet almak istiyorum. Ocak'da Vodafone internetim bitiyor. Vodafone internet bitmeden TurkNet internet bağlansın istiyorum ne zaman başvurayım?

İnternetin bittiğinde portun boşa çıkar ve başka boş port yoksa başkasını yönlendirirler. Sana da port kalmaz. Türknet ile durumu görüş, yapabilirsen 1 ay vodafone internetine taahütsüz devam edip o sırada geçersin veya işlemleri nasıl yaptıklarını bir sor

Ben 1 yıllık TurkNet almak istiyorum. Ocak'da Vodafone internetim bitiyor. Vodafone internet bitmeden TurkNet internet bağlansın istiyorum ne zaman başvurayım?

Vodafone'un kendi fiberini kullanıyorsanız sıfırdan TurkNet kurulumu gerekli. Eğer Vodafone VDSL kullanıyorsanız xDSL numarası ile hiç kesinti yaşamadan ve kurulum ücreti ödemeden 48 saat içinde TurkNet'e geçiş sağlanır.

Taahhüt bitmesine 2 gün kala başvuru yapabilirsiniz.

xDSL numarasını öğrenmek için hat sahibinin e-Devlet'te "sabit hat sorgulama" kısmında 88,17 veya 18 ile başlayan 10 haneli hizmet numarasını öğrenebilirsiniz.

Vodafone'un kendi fiberini kullanıyorsanız sıfırdan TurkNet kurulumu gerekli. Eğer Vodafone VDSL kullanıyorsanız xDSL numarası ile hiç kesinti yaşamadan ve kurulum ücreti ödemeden 48 saat içinde TurkNet'e geçiş sağlanır.

Taahhüt bitmesine 2 gün kala başvuru yapabilirsiniz.

xDSL numarasını öğrenmek için hat sahibinin e-Devlet'te "sabit hat sorgulama" kısmında 88,17 veya 18 ile başlayan 10 haneli hizmet numarasını öğrenebilirsiniz.
Vodofone ADSL. TürkNet alınca VDSL modem alacağım. Bu durumda ne kadar sürer?

Biri devam ederken olmaz diye biliyorum
Neden?

İnternetin bittiğinde portun boşa çıkar ve başka boş port yoksa başkasını yönlendirirler. Sana da port kalmaz. Türknet ile durumu görüş, yapabilirsen 1 ay vodafone internetine taahütsüz devam edip o sırada geçersin veya işlemleri nasıl yaptıklarını bir sor
Port nedir?

Port var ise 1-2 günde gelirler.
Yoksa kaç günde gelirler?

Çoğunluk yanlış yanlış bilgiler vermiş. Taahhüt bitiminden 1 hafta öncesinde sadece geçiş talebi oluşturacaksınız. Geçiş tamamlanana kadar Vodafone Net kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Geçiş işlemi tamamlandığında TürkNet size kullanıcı adı ve şifre gönderecek, bunu modem arayüzüne yazıp kaydediyorsunuz. Bu geçiş sırasında asla ama asla Vodafone Net ile muhatap olmayacaksınız. Tek muhatabınız TürkNet olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı