Aslan Kedi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ben 1 yıllık TurkNet almak istiyorum. Ocak'da Vodafone internetim bitiyor. Vodafone internet bitmeden TurkNet internet bağlansın istiyorum ne zaman başvurayım?

Biri devam ederken olmaz diye biliyorumBen 1 yıllık TurkNet almak istiyorum. Ocak'da Vodafone internetim bitiyor. Vodafone internet bitmeden TurkNet internet bağlansın istiyorum ne zaman başvurayım?
Ben 1 yıllık TurkNet almak istiyorum. Ocak'da Vodafone internetim bitiyor. Vodafone internet bitmeden TurkNet internet bağlansın istiyorum ne zaman başvurayım?
Vodofone ADSL. TürkNet alınca VDSL modem alacağım. Bu durumda ne kadar sürer?Vodafone'un kendi fiberini kullanıyorsanız sıfırdan TurkNet kurulumu gerekli. Eğer Vodafone VDSL kullanıyorsanız xDSL numarası ile hiç kesinti yaşamadan ve kurulum ücreti ödemeden 48 saat içinde TurkNet'e geçiş sağlanır.
Taahhüt bitmesine 2 gün kala başvuru yapabilirsiniz.
xDSL numarasını öğrenmek için hat sahibinin e-Devlet'te "sabit hat sorgulama" kısmında 88,17 veya 18 ile başlayan 10 haneli hizmet numarasını öğrenebilirsiniz.
Neden?Biri devam ederken olmaz diye biliyorum
Port nedir?İnternetin bittiğinde portun boşa çıkar ve başka boş port yoksa başkasını yönlendirirler. Sana da port kalmaz. Türknet ile durumu görüş, yapabilirsen 1 ay vodafone internetine taahütsüz devam edip o sırada geçersin veya işlemleri nasıl yaptıklarını bir sor
Yoksa kaç günde gelirler?Port var ise 1-2 günde gelirler.
Ben port ne demek bilmiyorum. Anladığım Vodofone varken TürkNet alamıyorum. 1-2 günde geliyorlarsa Vodofone 18 Ocak'da bitiyor. Bende 17 Ocak'da Türknet'e başvururum.Cayma bedeli yoksa anca geçersin ya da Vodafone ile konuşman lazım sonuçta portun şu anda Vodafone ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.