F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 10 Mayıs 2023 #11 Ayşegül hanım merhaba. VDSL internete geçiş yaptım. Türk Telekom modemin kullanmaktayım. Modem arayüzünden herhangi bir ayar, kurulum yapacak mıyım?
Ayşegül hanım merhaba. VDSL internete geçiş yaptım. Türk Telekom modemin kullanmaktayım. Modem arayüzünden herhangi bir ayar, kurulum yapacak mıyım?
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.520 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #12 furkansama dedi: 1 ay denemek istiyorum. İstediğim an iptal edebilir miyim? İptal ettikten sonra herhangi bir ücret ödeyecek miyim? Genişletmek için tıkla... En az 3 ay kalmalısın diye biliyorum türknette?
furkansama dedi: 1 ay denemek istiyorum. İstediğim an iptal edebilir miyim? İptal ettikten sonra herhangi bir ücret ödeyecek miyim? Genişletmek için tıkla... En az 3 ay kalmalısın diye biliyorum türknette?
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Mayıs 2023 #13 furkansama dedi: Ayşegül hanım merhaba. VDSL internete geçiş yaptım. Türk Telekom modemin kullanmaktayım. Modem arayüzünden herhangi bir ayar, kurulum yapacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba, kullandığınız modem VDSL destekli ise bir işlem yapmanız gerekmiyor.
furkansama dedi: Ayşegül hanım merhaba. VDSL internete geçiş yaptım. Türk Telekom modemin kullanmaktayım. Modem arayüzünden herhangi bir ayar, kurulum yapacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba, kullandığınız modem VDSL destekli ise bir işlem yapmanız gerekmiyor.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 10 Mayıs 2023 #14 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, kullandığınız modem VDSL destekli ise bir işlem yapmanız gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... VDSL destekli bir modem. Yanıtınız için teşekkür ederim. Ozz2018 dedi: En az 3 ay kalmalısın diye biliyorum türknette? Genişletmek için tıkla... Hocam mobildeyim, bu şekilde atabiliyorum. Site de böyle yazıyor. Ayşegül hanım, Aile profilini nasıl kapatabilirim? OİM'de seçenek çıkmıyor. Dosya Ekleri Screenshot_20230510_145850_Chrome.jpg 126 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleme: 10 Mayıs 2023
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, kullandığınız modem VDSL destekli ise bir işlem yapmanız gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... VDSL destekli bir modem. Yanıtınız için teşekkür ederim. Ozz2018 dedi: En az 3 ay kalmalısın diye biliyorum türknette? Genişletmek için tıkla... Hocam mobildeyim, bu şekilde atabiliyorum. Site de böyle yazıyor. Ayşegül hanım, Aile profilini nasıl kapatabilirim? OİM'de seçenek çıkmıyor.