TurkNet başvurusu nasıl yapılır?

BayGörkem

Hectopat
Yer
İstanbul
Az önce telefonla müşteri temsilcisini arayarak kayıt yaptırdım benden kimlik fotokopimi uygulama ile göndermemi istedi bir de bir şeyi imzalayıp kargo ile göndermemi istedi ama pek bir şey anlamadım rehber niteliğinde bana açık ve net bir şekilde anlatabilir misiniz?

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güzel internet turknet. Siz başvuruyu yaptiysaniz istenen belgeleri doldurup size verilen kargo koduyla ucretsiz yolluyorsunuz. Onlar işlemi devam ettiriyor. Kayıtı referans koduyla yaparsaniz 1 ay bedava kullaniyorsunuz tabi 1 ay da referans olan kisi bedava kullanıyor. VMU68AS87SON bu benim referans kodum, faturalar düzenli ödeniyor yani ikimiz de bedava kullanabiliriz 1er ay. Kullanirsaniz simdiden cok teşekkürler. Badka sorulariniz varsa ozelden yazabilirsiniz

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güzel internet TurkNet. Siz başvuruyu yaptiysaniz istenen belgeleri doldurup size verilen kargo koduyla ücretsiz yolluyorsunuz. Onlar işlemi devam ettiriyor. Kayıtı referans koduyla yaparsaniz 1 ay bedava kullaniyorsunuz tabii 1 ay da referans olan kisi bedava kullanıyor. VMU68AS87son bu benim referans kodum, faturalar düzenli ödeniyor yani ikimiz de bedava kullanabiliriz 1'er ay. Kullanirsaniz simdiden cok teşekkürler. Badka sorulariniz varsa ozelden yazabilirsiniz.

Eyvallah bana da bu kod lazımdı ikimizede hayırlı olsun aldım kodu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi videoları var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eyvallah arkadaşlar sağ olun.

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güzel internet TurkNet. Siz başvuruyu yaptiysaniz istenen belgeleri doldurup size verilen kargo koduyla ücretsiz yolluyorsunuz. Onlar işlemi devam ettiriyor. Kayıtı referans koduyla yaparsaniz 1 ay bedava kullaniyorsunuz tabii 1 ay da referans olan kisi bedava kullanıyor. VMU68AS87son bu benim referans kodum, faturalar düzenli ödeniyor yani ikimiz de bedava kullanabiliriz 1'er ay. Kullanirsaniz simdiden cok teşekkürler. Badka sorulariniz varsa ozelden yazabilirsiniz.

Bu kodlar internetimizi hangi ay ücretsiz yapıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı