TurkNet kullanıcısıyım. 1 gün önce kurulum yapıldı. Altyapım 63Mbps destekliyor. Paketim 75Mbps. Bilgisayarım olmadığından dolayı telefondan hız testi yaptım. 5 GHz ile 40 en fazla 45 Mbps oluyor. Destek talebi açtım, 53Mbps altyapınız var dediler. Peki bana neden başvuru sırasında 75Mbps paket önerildi? Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum.
TurkNet kullanıcısıyım. 1 gün önce kurulum yapıldı. Altyapım 63Mbps destekliyor. Paketim 75Mbps. Bilgisayarım olmadığından dolayı telefondan hız testi yaptım. 5 GHz ile 40 en fazla 45 Mbps oluyor. Destek talebi açtım, 53Mbps altyapınız var dediler. Peki bana neden başvuru sırasında 75Mbps paket önerildi? Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum.
Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı aldığınız iletilmiştir. Kaydınız kapatılmış, ''Peki paketimi 50 olarak değiştirsem yine aynı ücreti mi öderim?'' evet, paket değişikliğinde ücretlendirme değişmiyor.
Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı aldığınız iletilmiştir. Kaydınız kapatılmış, "Peki paketimi 50 olarak değiştirsem yine aynı ücreti mi öderim?" evet, paket değişikliğinde ücretlendirme değişmiyor.