TurkNet cayma bedelini öder mi?




 

Değerler doğrudur. Eski evimde bende yaklaşık 1 sene Turkcell Superonline kullanmak durumunda kaldım. 6 Mbps hız aldım daha sonrasında TurkNet'e geçtim. Sizin paketin aynısını kullandım, şükür yeni evim fiber altyapıda şu anda sorunsuz kullanıyorum interneti. Hocam yalnız sizi şu noktada uyarmak isterim. TurkNet müşteri hizmetlerine sahip olmayan bir internet servis sağlayıcısı, eğer bir kopma, donma vb sorun yaşarsanız destek kaydı açıp onlardan süreci yönetmelerini beklemek durumundasınız. Final haftamda 1 gün internetsiz kaldığımı biliyorum geçen dönem. Yani bunu göz önünde bulundurarak karar vermenizi tavsiye ederim, anlık donma, kopma ve ping sorunlarının çözümlenmesi diğer operatörlerde ki gibi hızlı işlemiyor.
 
100 lira limit var. Öneriniz nedir.
Bir de hocam fiber değil de mi?
 
Hocam değerler güzel. Siz kendinizi Superonline ile bozmayın. TurkNet alın. Fakat @Jerkr arkadaşında dediği gibi müşteri desteği yok. Bunu da göz önünde bulundurun.
Superonline da var da ne oldu. İnterneti kullanamıyoruz bile.Hiç çekmiyor ya da ağa bağlanılamadı hatası alıyorum.1 aydır interneti telefonumdan açıp kullanıyorum.
 
100 lira limit var. Öneriniz nedir?

Bir de hocam fiber değil de mi?

Müşteri hizmetleri kalitesi konusunda tabii ki Turkcell Superonline önerirdim fakat siz halihazırda ( tıpkı benim geçen seneki sürecim gibi) kullanıyorsunuz ve düşük hızdan şikayetçisiniz. Türk Telekom fiyat konusunda tabir-i caizse fahiş fiyatlandırma yapıyor, geriye tek seçeneği olan fiyat/performans servis sağlayıcısı olan TurkNet kalıyor. Sizi olumsuz etkilemek gibi olmasın önce ki yorumum, ben başımdan geçen bir olayı paylaştım sizinle. TurkNet bakır altyapıda olup kesintisiz kullanan arkadaşlarımda oldu. Sorunun kaynağı aslında servis sağlayıcılarının geniş bir altyapı sahibi olmamaları, o sebepten de internet hızımız yüksek fiyat düşük olsun isteyince TurkNet gibi alternatif operatörlere yöneliyoruz. Ben şu an evimde TurkNet kullanıyorum ve hiç şikayetim yok ama evimde yeni fiber altyapı var o sebepten kesintisiz, sorunsuz hizmet alabiliyorum. Bakır altyapıda geçen dönem yaşadığım sorunlar ortaya çıkabiliyor.
 
Hocam modeminizi sıfırlayın. Müşteri hizmetlerini arayın. Çözüm yoksa TurkNet yolu gözükür.
 
Superonline da var da ne oldu. İnterneti kullanamıyoruz bile. Hiç çekmiyor ya da ağa bağlanılamadı hatası alıyorum. 1 aydır interneti telefonumdan açıp kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1023624

O zaman çare TurkNet görünüyor. Yalnız mevcut internetinizden geçiş sağlayın. Çünkü var olan hizmetinizi sonlandırıp, sıfırdan abonelik başvurusunda bulunursanız TurkNet kurulum ücreti talep ediyor bilginize.
 
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak. 5 ay taahhüdümüz kaldı. Paketimi yükseltip 124TL'lik pakete geçeceğim. Babamı nasıl ikna edebilirim? Normalde verir 124TL ama nasıl ikna edebilirim?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…