TurkNet çöktü mü?

Hocam çok spesifik bir soru soracağım . Size gelen cihaz sorunlu olabilir mi?

Hocam bahsettiğiniz modem ve gpon zaten benim kullandığım ile aynı. Üstünde türk Telekom yazıyor ama Turknetin ve 3ms alıyorum 120 mbps yüklemem var neredeysen de 10 Mbps göndermem ve ben memnunum.

5GHz sadece çok uzaktan çekmiyor. Ha Asus modemi olsa çok daha iyi olurdu orası ayrı ama ben memnunum hocam fibere geçtikten sonra sorunlarım hep düzeldi sadece fiyat sorunu bulunmaktadır.

Valla cinsliği bi bana tuttu o zaman, başka bir açıklama yapamıyorum. Çünkü mesele uzaktan çekmemesinden çok kopmaydı. Bu "kopma" dediğim şeyi çok farklı yerlere çektikleri için anlaşamadık zaten teknik elemanlarıyla.

Benim kastettiğim "kopma" internet bağlantımın cihazlarda modemin dibinde dahi nedensizce kesilip tekrar bağlanmasıydı hatta bağlanamamasıydı. Yani farzedelim ki internetim kesildi, tekrar bağlanmaya çalıştığımda "Bu ağa bağlanılamıyor" deyip bir daha da bağlanmamasıydı. Bekle babam bekle, bekle anam bekle bazen 2 dk bazen 20 dk... 5 GHz'ye bağlanamadığı için 2,4 GHz'ye bağlanıyordum (ki onda daha az sıklıkla da olsa yine kesilme yaşanıyordu) YouTube'da 360p üstü video açamıyordum, bu sefer modemin beyni mavi ekran veriyordu sanki. 5 Mbps indirme alıyordum evet şaka değil, Allah düşmanın bile başına vermesin

Bu akıllıların anladığı (ya da anlamak istediği) "kopma" ise ana merkez ile modemin bağlantısıydı. Abi yok bunların IQ seviyeleri eksilerdeydi, ukalalık zaten zirve. Aklıma bile getirmek istemiyorum, kurtuldum ve aşırı memnunum şu an. Kimseye de önermeyeceğim. Aylık et döner ayran parası kadar fazla versinler başka ISS kullansınlar. Taahhütlü de olur en azından, bunlarınki gibi saçma sapan fiyat artışlarıyla da karşılaşmazlar.

Garezleri sana olmuş sanırsam. Ben memnunum dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…