TurkNet çöktü mü?

berkayhenza

Centipat
Daha fazla  
1 saat kadar internetimiz kesildi, sonrasında geldi ama geliş ne geliş. 100 Mbps indirme ve 6-7 Mbps yükleme olan internet, 110'a 16'ya çıktı. Bu mutluluk verici tabii ki ancak halâ ne olduğunu öğrenmek için TurkNet sitesine giremiyorum. Her bilgiyi doğru girmeme rağmen telefon doğrulamasında siteden atıyor. En basit altyapı sorgulama kısımlarına bile girilmiyor. Acaba sitelerimi çöktü yoksa bu hız değişimi ile alakalı bir arıza mı? Osmaniye'de oturuyoruz, üniversite yakını olduğu için internet bu kadar hızlı. Bu çökme durumu acaba bu bölgede mi yaşanıyor?

Dosya Ekleri

• IMG_20230417_154955.jpg
    274,9 KB · Görüntüleme: 399
Aynı olayı yaşadım.

Ben TurkNet'in web sitesine girebiliyorum. İstersen müşteri hizmetlerini bir ara hocam

Türk Telekom upload arttırıyor diye duymuştum. O olabilir.

Benim de birkaç gün önce çalışma nedeniyle internet kesiliyordu. Upload hızını arttırmışlar. Farkında bile değildim sen söyleyince fark ettim.

İnternette bayağı bir gariplik var. 3 tane test yaptım ve üçüde şöyle:

Olay buymuş arkadaşlar, sordum altyapı çalışması varmış internet siteleri de yeni geldi. Ülkede internet hızlarının arttırılmasına o kadar yabancıyızki böyle bir durum yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…