ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 27 Nisan 2024 #1 Şu anda uygulama, site ve Wi-Fi üzerinden internete erişim sağlayamıyorum. Çökme durumu mu oldu acaba?
Şu anda uygulama, site ve Wi-Fi üzerinden internete erişim sağlayamıyorum. Çökme durumu mu oldu acaba?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #2 Ben de TurkNet kullanıyorum ve şu an sorun yok. Artı 0 Eksi
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.529 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 27 Nisan 2024 #3 Çöktüyse nasıl buraya yazıyorsun(!) TurkNet: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar TurkNetâta yaÅanan güncel arızalar, sorunlar ve hatalar. Servis ile ilgili sorun mu yaÅıyorsunuz? Buradan neler olduÄunu öÄrenebilirsiniz. downdetector.web.tr Arızalara genel bakıŠMevcut bildirilen problemler ve aksama süreleriyle birlikte TurkNet hizmet kesinti haritası. downdetector.web.tr Artı 0 Eksi
Çöktüyse nasıl buraya yazıyorsun(!) TurkNet: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar TurkNetâta yaÅanan güncel arızalar, sorunlar ve hatalar. Servis ile ilgili sorun mu yaÅıyorsunuz? Buradan neler olduÄunu öÄrenebilirsiniz. downdetector.web.tr Arızalara genel bakıŠMevcut bildirilen problemler ve aksama süreleriyle birlikte TurkNet hizmet kesinti haritası. downdetector.web.tr