Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #11 tlh123 dedi: TurkNet fiber Sakarya şu an bir sorun yok bende de. Hatta uzun bir süredir 100 mbps yerine 125 alıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetin tamamen gitmesi söz konusu değil. Belirli sitelere giriliyor hız testi alamıyorum. Garip neyse yatayım bari geç oldu. İlahi bir işaret.
tlh123 dedi: TurkNet fiber Sakarya şu an bir sorun yok bende de. Hatta uzun bir süredir 100 mbps yerine 125 alıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetin tamamen gitmesi söz konusu değil. Belirli sitelere giriliyor hız testi alamıyorum. Garip neyse yatayım bari geç oldu. İlahi bir işaret.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 7 Mayıs 2021 #12 Gariptir ki bende şuan 50 mbps yerine 57 mbps alıyorum. Normalde 47 falan olurdu. Dosya Ekleri internet hızı.PNG 24,4 KB · Görüntüleme: 61
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #13 Zurich dedi: Gariptir ki bende şu an 50 Mbps yerine 57 Mbps alıyorum. Normalde 47 falan olurdu. Genişletmek için tıkla... Benden alıp size mi veriyorlar? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Zurich dedi: Gariptir ki bende şu an 50 Mbps yerine 57 Mbps alıyorum. Normalde 47 falan olurdu. Genişletmek için tıkla... Benden alıp size mi veriyorlar?
3 305286 Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 264 7 Mayıs 2021 #14 Alış alış, dahası da gelecek. Bunların profil fotoğrafında küfürbaz haydo var. Aynen onun gibi küfredeceksin Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Alış alış, dahası da gelecek. Bunların profil fotoğrafında küfürbaz haydo var. Aynen onun gibi küfredeceksin
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #15 305286 dedi: Alış alış, dahası da gelecek. Bunların profil fotoğrafında küfürbaz haydo var. Aynen onun gibi küfredeceksin Genişletmek için tıkla... 1 yıllık abonelik hayatımda bu 3. oldu. Türk Telekom dayken elek gibi delmek geliyordu içimden.
305286 dedi: Alış alış, dahası da gelecek. Bunların profil fotoğrafında küfürbaz haydo var. Aynen onun gibi küfredeceksin Genişletmek için tıkla... 1 yıllık abonelik hayatımda bu 3. oldu. Türk Telekom dayken elek gibi delmek geliyordu içimden.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 7 Mayıs 2021 #16 Bende de gitti internet, saat 1 buçuktan beri giremiyordum 5 gibi geldi. Samsun'dayım ben. Ayrıca TurkNet Sunucusu gözükmüyor Speed Test'te.
Bende de gitti internet, saat 1 buçuktan beri giremiyordum 5 gibi geldi. Samsun'dayım ben. Ayrıca TurkNet Sunucusu gözükmüyor Speed Test'te.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #17 Khaleesi Targaryen dedi: Bende de gitti internet, saat 1 buçuktan beri giremiyordum 5 gibi geldi. Samsun'dayım ben. Ayrıca TurkNet Sunucusu gözükmüyor Speed Test'te. Genişletmek için tıkla... Bende hala aynı umarım 9:30'a kadar gelir.
Khaleesi Targaryen dedi: Bende de gitti internet, saat 1 buçuktan beri giremiyordum 5 gibi geldi. Samsun'dayım ben. Ayrıca TurkNet Sunucusu gözükmüyor Speed Test'te. Genişletmek için tıkla... Bende hala aynı umarım 9:30'a kadar gelir.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 7 Mayıs 2021 #18 Yosemite Sam dedi: Bende hala aynı umarım 9:30'a kadar gelir. Genişletmek için tıkla... Modeme kablolu cihaz bağlayıp google'ı spamladım sürekli öyle geldi sanki bende. Denk gelmişte olabilir ama acil işin varsa öyle denersin.
Yosemite Sam dedi: Bende hala aynı umarım 9:30'a kadar gelir. Genişletmek için tıkla... Modeme kablolu cihaz bağlayıp google'ı spamladım sürekli öyle geldi sanki bende. Denk gelmişte olabilir ama acil işin varsa öyle denersin.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #19 Khaleesi Targaryen dedi: Modeme kablolu cihaz bağlayıp Google'ı spamladım sürekli öyle geldi sanki bende. Denk gelmişte olabilir ama acil işin varsa öyle denersin. Genişletmek için tıkla... Ders var, mobil verim de az. Okulun sitesine giriyor, derse de girer umarım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Khaleesi Targaryen dedi: Modeme kablolu cihaz bağlayıp Google'ı spamladım sürekli öyle geldi sanki bende. Denk gelmişte olabilir ama acil işin varsa öyle denersin. Genişletmek için tıkla... Ders var, mobil verim de az. Okulun sitesine giriyor, derse de girer umarım.
cilginsharkysahilde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #20 Alakalı mı bilmiyorum ancak bu gece 3'de benim de internetim gitti. TurkNet kullanıyorum ve birdenbire internetim kesildi. DSL ışığı yanıyor ancak internet ışığı yanmıyordu. 4:20'de kendi kendine düzeldi. Khaleesi Targaryen dedi: Ayrıca TurkNet Sunucusu gözükmüyor Speed Test'te. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle şuan.
Alakalı mı bilmiyorum ancak bu gece 3'de benim de internetim gitti. TurkNet kullanıyorum ve birdenbire internetim kesildi. DSL ışığı yanıyor ancak internet ışığı yanmıyordu. 4:20'de kendi kendine düzeldi. Khaleesi Targaryen dedi: Ayrıca TurkNet Sunucusu gözükmüyor Speed Test'te. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle şuan.