Geroyain Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Valorant oynuyorum, pingim 80-90 aşağısını görmüyor. Kabloyla bağlı değil internet ve bağlayamayacağım kadar uzak modem. Wi-Fi güçlendirici var. Malatya'da yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
Valorant oynuyorum, pingim 80-90 aşağısını görmüyor. Kabloyla bağlı değil internet ve bağlayamayacağım kadar uzak modem. Wi-Fi güçlendirici var. Malatya'da yaşıyorum.
Muhammed5454 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 135 Yer Türkiye/Sakarya/Hendek Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Laptop GPU Ryzen 9 8945 HX 32 GB RAM 1 TB SSD Monitör Özellikleri:2560X1600 300 Hz Mouse:Steelseries Rival 3 Kulaklık:Steelseries Artic 1 MausePad:Logitech 40x30 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2025 #2 Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #3 Kablosuz bağlantı yapıyorsun normal o pingler kablolu bağlantı ile aynı olursa o ping yurt dışı çıkışları ile alakalı derim.
Kablosuz bağlantı yapıyorsun normal o pingler kablolu bağlantı ile aynı olursa o ping yurt dışı çıkışları ile alakalı derim.
Geroyain Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #4 sametozbass dedi: Kablosuz bağlantı yapıyorsun normal o pingler kablolu bağlantı ile aynı olursa o ping yurt dışı çıkışları ile alakalı derim. Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle bir sorunum yoktu ama kablosuz bağlanmama rağmen. Muhammed5454 dedi: Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Dediklerini uyguladım ama nafile bir işe yaramadı.
sametozbass dedi: Kablosuz bağlantı yapıyorsun normal o pingler kablolu bağlantı ile aynı olursa o ping yurt dışı çıkışları ile alakalı derim. Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle bir sorunum yoktu ama kablosuz bağlanmama rağmen. Muhammed5454 dedi: Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Dediklerini uyguladım ama nafile bir işe yaramadı.