X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 2 Temmuz 2022 #1 Son birkaç gündür aşırı yavaşladı. Bir sıkıntı mı var ya da arıza mı var acaba? Çünkü bir siteyi bile zor açıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022
Son birkaç gündür aşırı yavaşladı. Bir sıkıntı mı var ya da arıza mı var acaba? Çünkü bir siteyi bile zor açıyorum.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2022 #2 2eymn dedi: Son birkaç gündür aşırı yavaşladı. Bir sıkıntı mı var ya da arıza mı var acaba? Çünkü bir siteyi bile zor açıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
2eymn dedi: Son birkaç gündür aşırı yavaşladı. Bir sıkıntı mı var ya da arıza mı var acaba? Çünkü bir siteyi bile zor açıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 2 Temmuz 2022 #3 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen atıyorum. TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir. Genişletmek için tıkla... Sonuç bu ama siteler VB. girerken çok yavaş açılıyor.
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen atıyorum. TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir. Genişletmek için tıkla... Sonuç bu ama siteler VB. girerken çok yavaş açılıyor.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2022 #4 2eymn dedi: Tamamdır hemen atıyorum. Eki Görüntüle 1438582 Sonuç bu ama siteler VB. girerken çok yavaş açılıyor. Genişletmek için tıkla... Kayıt oluşturmanız durumunda net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir.
2eymn dedi: Tamamdır hemen atıyorum. Eki Görüntüle 1438582 Sonuç bu ama siteler VB. girerken çok yavaş açılıyor. Genişletmek için tıkla... Kayıt oluşturmanız durumunda net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir.
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 2 Temmuz 2022 #5 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Kayıt oluşturmanız durumunda net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler sorun çözüldü.
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Kayıt oluşturmanız durumunda net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler sorun çözüldü.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Temmuz 2022 #6 2eymn dedi: Tamamdır teşekkürler sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Keyifli kullanımlar dilerim.
2eymn dedi: Tamamdır teşekkürler sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Keyifli kullanımlar dilerim.