TurkNet Deneyimlerim

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
YAPA alt yapısındayım. Sözde 50 MB hız veriyorlar ama sürekli dalgalanıyor hız. Test ediyorum 45 başka testte 15 bazı testlerde 5 MB çıkıyor yani dalgalanma mevcut.
ADSL hizmeti alırken hiç kopma olmuyordu 14 MB hız alıyordum sabit, fakat TurkNet'e santrala olan uzaklık 843M. İnternet günde 2-3 defa gidiyor ekstra olarak.
Ben bezdim bu durumdan sanırım santrala olan uzaklıktan dolayı kopmalar yaşıyorum hız dalgalanıyor. Packet loss yüzünden oyun oynayamıyorum. Modem daha yeni onunla alakalı değil, kullandığım modem Keenetic KN 2111.

NetSpeed geçecektim hız testi yaptığımda 24 MB alabilirsiniz yazıyor müşteri temsilcisini aradım maksimum 12 MB diyor. Sanırım yine SuperOnline'ye geri döneceğim.

TurkNet kullanıyorum 100 Mbps paketten 125 Mbps alıyorum Speedtest pingim 25.

Hocam comnet en düşük pingi sağlıyor. Onu deneyin.

Bu firmayı önerebilmek için iyi bir araştırma yapmalısın. 2 gün sonra "bak bana bunu önerdin ama adamlar bir gece vakti aboneliğimi fesih etti, senin yüzünden oldu" gibi durumlar yaşama.

Hocam çok forum araştırdım. Sorunlar az ve müşteri hizmetlerini arayarak çözülebilir şeylerdi.

Valla ben de yıllardır 32MB Türknet kullanıyorum, VDSL olarak, adamlar gayet de güzel veriyorlar interneti. Hem daha ucuz hem de daha hızlı. Gayet memnunum, arkadaşlarıma da öneriyorum.

Maalesef araştıramamışsınız. Müşteri hizmetleri talep açmaya yönlendiriyor sadece. Talepten alınan cevaplar kurumsal yazışma tipinde değil ayrıca kibar dil içermemekte.

Hocam ben müşteri hizmetlerini arayarak çözersiniz demedim. Sadece sorunların yetkili kişiler ile iletişime geçerek çözülebilecek şeyler olduğunu söylüyorum.

Hocam ben müşteri hizmetlerini arayarak çözersiniz demedim. Sadece sorunların yetkili kişiler ile iletişime geçerek çözülebilecek şeyler olduğunu söylüyorum.

Sorunlar az ve müşteri hizmetlerini arayarak çözülebilir şeylerdi.

Ben de diyorum ki aradığında hiçbir şekilde destek sağlanmıyor, talep açmaya yönlendiriyor.

Sorunu arayarak çözmek - telefon kullanmak.

Sorunu iletişim kurarak çözmek - telefon ya da talep sistemi kullanmak.

Zamanında kaba dilini ve aboneliğimin feshini gerçekleştiren bu firmayı bana savunmayın. Aynı durumu ve benzer durumları yaşayan insanlar var, mağdurlar. Ben iade alabilirken iade alamayan insanlar bile var.

Bu firmayı önerebilmek için iyi bir araştırma yapmalısın. 2 gün sonra "bak bana bunu önerdin ama adamlar bir gece vakti aboneliğimi fesih etti, senin yüzünden oldu" gibi durumlar yaşama.

Yıllardır türk.net kullanıyorum, tüm servis sağlayıcılarını kullandım bu kadar iyi hizmet vereni görmedim.

Not: Çok oyun oynayan biriyim ping değerleri benim için çok önemli. Bunu da bana türk.net sağlıyor.

Merhaba türk.net e mesaj atar mısınız? Hızınızı 35 Mbps yapsınlar. Düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…