TurkNet Destek Burada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, online işlem merkezimizin mobil uygulaması ile alakalı kapsamlı bir düzenleme planlanıyor. E-mail seçeneğinin eklenmesi de bu çalışmalara dahildir. Fakat telefon numaranızın işlendiği konusunun doğru olmadığını belirtmek isterim.
Arkadaşım bizzat en yakınım 1 gün internet var 3 gün yok diye sitem ediyor. Kimse ilgilenmiyormuş. Alacaktım soğuttunuz firmadan. Oda değişiyor interneti.
Merhabalar, arkadaşınızın yaşadığı olumsuz deneyim için üzgünüm. Kullandığı bölgede altyapı kaynaklı bir çalışma gerçekleşmiş olabilir. Bu çalışmalar sırasında sık sık kopma ve internet erişim problemleri olağandır.
Aa merhabalar aradığımda sesiniz robot gibi geliyor bir de bozuk plak gibi 0'a 1'e basın diyordunuz o siz misiniz ?
Ben değilim
Benim hızımı neden 2 haftada bir 95 Mbps'den 40 Mbps'ye düşürüyorsunuz sonra destek açıyorum 1 gün düzelmesini bekliyorum benimle alıp veremediğiniz nedir?
Merhabalar, yaşadığınız problemi incelemek isterim. Mesaj yoluyla iletişime geçiyorum.
Ali bey öldü sanırım.
Kalbinizde yaşayacağımı bilsem bir saniye durmam

@500498 Şuan Türk Telekom 100 MBPs kullanıyorum, sizin siteden sorgulayınca da en fazla 100 MBps alabilirim yazıyor. Size geçersem şuan türk telekom ile aldığım birebir aynı hızı mı alırım? Aynı altyapıyı kullanıyorsunuz sanırım.

Merhabalar, yerel sağlayıcının altyapısıyla hizmet verebiliyoruz. Altyapınızın desteklediği maksimum hızı alırsınız.

Hayır, sorgu ekranında görüntülediğiniz hızları size sunabiliyoruz. İlerleyen süreçte bu değişirse güncelleme yapabiliyoruz.
Mesela TürkTelekom benim altyapımı 60Mbps destekliyor olarak gösteriyor, ekipler gelip modemimden cihaz ile ölçüm yaptığında 78Mbps desteklediğini söylüyor. Modem hat değerlerim ise 100Mbps'e kadar desteklediğini gösteriyor.

Türk Telekom ise altyapı destek bilgimi güncellemiyor, haliyle de siz de bana 50Mbps paketi öneriyorsunuz.

Bu durumda isteğe göre paketimi 100Mbps'e yükseltir misiniz?

Bunun aynısı uzun zamandır turuncu renkli forumda vardı zaten.

Evime 1Gbps hizmet sağlanınca ben olur gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…