TurkNet Diablo 4 genel ping problemi

1000 mb/s hız aldığım Turknet hizmetini şuana kadar hep övdüm. Ama yok, asla Diablo oynanmıyor. Bu hızla oyunda aldığım ping değeri 800-1000 arası. Bunun Turknetle ilgili olması ise ayrıca üzücü, bu soruna acil bir çözüm getirilmezse yarısı kadarda olsa hızı sabit şekilde Türk Telekom'dan alabiliyorum. Ki buraya tt'den geçmiştim. Geçiştirici cevaplar yerine çözümle gelmenizi rica ediyorum.

Merhaba, yaşadığınız sorunla ilgili online işlem merkezinden destek kaydı oluşturmanızı rica ederim.

Destek kaydını oluşturdum, çözüp üretilip üretilmediğini de buradan ve dh üzerinden paylaşacağım.

Turknet tarafından arandım, mesaim bittiğinde Ping testi yapmamı istediler ve brief gönderdiler. Akşam eve geçtiğimde test sonuçlarını ileteceğim. Konuyla anında ilgilenen samimi bir ekip var, umarım çözüme ulaştırılır.

Sorunu en hızlı şekilde çözümlemek için çalışmakatayız. Test sonuçlarını ilettiğiniz zaman ekiplerimiz inceleme yaparak gerekli müdahaleyi sağlayacaktır.

Reis bende daha yeni aldım oyunu ve bende ping sorunu yaşıyorum en iyi 250 oluyor 2.500'e çıkıyor sabit kalıyor o değerlerde bu sorun çözülmedi mi ya da yapmam gereken bir şey var mı?

Konuyu hortlatmak olacak ama ben de mobil oyun olan Battle Prime'da aynı sorunu yaşıyordum. TurkNet altyapımda sorun olduğunu söyleyip duruyordu. Bu oyun da Google sunucusu kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hatta yakaladığım tam adreslerini ilettiğimde o sunucularla hiçbir sorunları olmadığını söylemişlerdi. Muhtemelen hiç kontrol de etmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…