Arkadaşlar, 19 Temmuz'da TurkNet'e geçtim ve kurulumu yapıldı. Kurulumu yapan kişinin sinyal olmadığını, 2-3 güne açılacağını söyledi ve bir arıza kaydı açtı. Birkaç gündür arıza ile ilgili detayları gönderiyorlar ve bugün arızanın müşteri kaynaklı olduğunu söyleyen bir mesaj geldi TT'den. Bu herkeste oluyor mu yoksa sadece bende olan bir sorun mu? İnterneti 1 dakika bile kullanmadan sorun nasıl bende olabilir, anlamadım.
4 yıldır TürkNet abonesiyim 3 ay önce aynı olay benimde başıma gelmişti telekom ekiplerine rica etmiştim eve kadar gelmişlerdi modemi fabrika ayarlarına sıfırladılar ve düzeldi isterseniz deneyin
4 yıldır TurkNet abonesiyim 3 ay önce aynı olay benim de başıma gelmişti Telekom ekiplerine rica etmiştim eve kadar gelmişlerdi modemi fabrika ayarlarına sıfırladılar ve düzeldi isterseniz deneyin.
Arkadaş yazmış ama kesin bir çözüm olmadığını belirtmem gerek eğer fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra modemin DSL ışığı hala yanmaz ise tekrardan bir destek kaydı açmanızı öneririm
Arkadaş yazmış ama kesin bir çözüm olmadığını belirtmem gerek eğer fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra modemin DSL ışığı hala yanmaz ise tekrardan bir destek kaydı açmanızı öneririm