TurkNet düşük hız ve upload

Bir arayıp kontrol etsinler ancak ADSL bağlamış olsalar bu upload alamazdın. Belki arızalı bir porta bağlamış olabilirler. Oradan aldığın cevaba göre buraya yazarsın.

Tamamdır ( upload oyun indirirken hız dalgalanması oluyor 10 Mbps çıkıp birden 1 veya 2'ye düşüp tekrar yükseliyor.

Şimdide arayabilirsin müşteri hizmetleri 24/7 olmalı. Benim ISS 24/7 arayabiliyorum. Ne kadar erken kayıt açılırsa sisteme o kadar iyidir.

Şimdide arayabilirsin müşteri hizmetleri 24/7 olmalı. Benim ISS 24/7 arayabiliyorum. Ne kadar erken kayıt açılırsa sisteme o kadar iyidir.

Şu an aranmıyor denedim mesai saatleri geçmiş. Ve bugün aradığımızda sizi yarın yani cuma günü öğlen saatlerinde arıyacaklarını söylediler.

Benim altyapım 81 diyor ben ise 92/20 alıyorum ve MH 24/7 aranabiliyor. Ilginç doğrusu. Düşünsene evden çalışıyorsun gece çalışacaksın ama internette sıkıntı çıktı ve muhattap yok?

Benim altyapım 81 diyor ben ise 92/20 alıyorum ve MH 24/7 aranabiliyor. Ilginç doğrusu. Düşünsene evden çalışıyorsun gece çalışacaksın ama internette sıkıntı çıktı ve muhatap yok?

Çok haklısın dostum yarın konuşup sana yazıcağım.

Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili online işlem merkezinden destek kaydı oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz kaydınızı hemen işleme alıp sizinle iletişime geçecektir.

Apartmanın internet dolabına baksınlar bazen orada arıza olabiliyor bende arıza vardı kabloda eski di 30 Mbps alıyordum geldiler bir günde hallettiler şu an 77 download 19 upload alıyorum bence bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…