TurkNet düşük internet hızı

Salim23

Picopat
Makaleler
1
Yer
.
Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim ama yavaş yükleniyor her şey. YouTube'a 10 saniyede falan giriyor. telefondan kaynaklı değil bu arada, hepsinde böyle. Arkadaşım da link atıyor, tıkladığımda Google yükleniyor diye kalıyor.

Altyapım var, kontrol etmiştim; 85 Mbps'ye kadar destekliyor. Sorun nedir? Evde sadece 2 kişi internet kullanıyor, modemi bize kendileri verdiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızınız gayet iyi, tarayıcı kaynaklı olabilir. Farklı bir tarayıcıdan deneyebilir misiniz?

@Ricks

Hızınız gayet iyi, tarayıcı kaynaklı olabilir. Farklı bir tarayıcıdan deneyebilir misiniz?

Ama tam olarak her şeyde oluyor i padden YouTube'a giriyorum onda da video kapakları yüklenmiyor şifrede koydum hiç kimse giremez habersiz.

Hız sorununu sadece YouTube'dan mi yaşıyorsunuz?

Hız sorununu sadece YouTube'dan mi yaşıyorsunuz?

Hayır bu sitede biraz yavaş çalışıyor her şey genel olarak tüm her yerde oluyor Steam de 2 GB bir şey indirdim test amaçlı sabit 8,6 hızda kalıyor indirme hızımda kötü değil anlamadım olayı.

Tüm cihazlarda web de gezerken düşük hız belirtilerinin olduğunu söylediniz değil mi tek cihazda değil?

Modem sıcaklığını kontrol eder misiniz bir de kapat aç yapın. İlk defa böyle bir durum ile karşılaştım normalde tek cihaz olsa cihaz yetersiz der geçerdim ama garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…