TurkNet ekibi geldikten sonra altyapı sorgulamasında hız 16 MBPS ADSL'ye düştü

asknmemis

Decapat
Daha fazla  
Merhaba kardeşlerim.
TurkNet'e başvuru yaptım ve kimlik onayı vs. Her şey yapıldı. TurkNet'in kendi sitesinde altyapı sorgusu yaptığımda 82 Mbps VDSL altyapım olduğunu görüyordum.
Aynı gün içerisinde Türk Telekom geldi, ankastre kutusunda bir şeyler yaptı, sonra binanın içinde bir şeyler yaptı. Sonra ben TurkNet'in sitesinden yine altyapı sorgusu yaptım 82Mbps VDSL'den, 16Mbps ADSL'ye düşmüş. Düzelir mi ya da TurkNet kuruluma gelince düzeltir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Büyük ihtimalle VDSL portu son olarak ya size tahsis ettiler yada gelince baktılar ki port sayısı bitmiş. Size tahsis edilmiş ise 82 alırsınız. Yok tahsis edilmemiş ise bence bağlantı yapmadan önce sizi bilgilendirmeleri gerekir.

Merhaba kardeşlerim.
TurkNet'e başvuru yaptım ve kimlik onayı vs. Her şey yapıldı. TurkNet'in kendi sitesinde altyapı sorgusu yaptığımda 82 Mbps VDSL altyapım olduğunu görüyordum.
Aynı gün içerisinde Türk Telekom geldi, ankastre kutusunda bir şeyler yaptı, sonra binanın içinde bir şeyler yaptı. Sonra ben TurkNet'in sitesinden yine altyapı sorgusu yaptım 82Mbps VDSL'den, 16Mbps ADSL'ye düşmüş. Düzelir mi ya da TurkNet kuruluma gelince düzeltir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, aktivasyon destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı