Merhaba,
TurkNet kullanmaktayım ve şu anda 50/8 internet hizmeti alıyorum ve bu uzun zamandır böyle. 2-3 yıl önce ilk VDSL geldiğinde hattım 100-120 Mbps'lere kadar desteklemekteydi fakat şu an 50'lerde geziniyorum. İstanbul/Esenler Fevzi Çakmak adresindeyim. İlk VDSL gelen yerlerden olmasına rağmen halen nasıl GigaFiber hizmeti gelmedi merak ediyorum. GigaFiber istiyorum sitenizden kayıt oluşturdum hatta benimle birlikte üst sokağımda oturan 5-6 kişi daha oluşturdu. Umarım bir an önce gelir. Acaba planlarınız arasında var mı?
1124'te oturuyorum ben. Bu arada hala gelmediler. Gelicez demişlerdi aslında neden böyle yaptılar anlamadım. 6'ya kadar çalışıyorlarmış sanırım 1 saat içinde gelmezlerse yalan olacak herhalde
Yok kimse gelmedi. Ama az önce aradılar. Geçe kaldığı için gelemediklerini söylediler kusura bakmayın dediler. Bizde yarın yokuz cuma gelirseniz iyi olur dedik cuma günü öğleden sonra gelecekler.
Yok kimse gelmedi. Ama az önce aradılar. Geçe kaldığı için gelemediklerini söylediler kusura bakmayın dediler. Bizde yarın yokuz cuma gelirseniz iyi olur dedik cuma günü öğleden sonra gelecekler.
Yok abi çıldırmak üzereyim yemin ederim cuma öğleden sonra dediler yine gelmediler vallahi kafayı yiyeceğim az kaldı yani çok az kaldı. Gelecekler diye kendimi ayarlıyorum izin alıyorum gelen yok giden yok. Çıldırtacaklar beni.