TurkNet farklı kişinin üzerine olan Superonline'ın cayma bedelini karşılar mı?

agni

Hectopat
Şu anda Superonline kullanıyorum, hat başkasının üstüne aileden olmayan. TurkNet'i kendi adıma almak istiyorum Superonline'i iptal edip. Şu anda 49 günü var taahhüdün 975TL cayma bedeli koyuyorlar TurkNet de 600TL'ye kadar cayma bedeli karşıladıklarını söylüyor. Bu dediğim durumda da karşılarlar mı yoksa illa iptal eden kişinin üstüne alırsam mı olur?

Şu anda Superonline kullanıyorum, hat başkasının üstüne aileden olmayan. TurkNet'i kendi adıma almak istiyorum Superonline'i iptal edip. Şu anda 49 günü var taahhüdün 975TL cayma bedeli koyuyorlar TurkNet de 600TL'ye kadar cayma bedeli karşıladıklarını söylüyor. Bu dediğim durumda da karşılarlar mı yoksa illa iptal eden kişinin üstüne alırsam mı olur?

Fatura sahibiyle süperonline bayisine gidip faturayı devralabilirsin eğer iletişimin varsa.

Sorduğun soruya gelince kendi adına Turknet başvurusu yaparsan yeni abonelik olur zaten. Yani mevcut aboneliği iptal edip hiç bir yere geçmemiş olursun mantıken o şekilde, haliyle ödeme yapmaz türknet.

İnternet kimin üstüneyse o iptal edebilir sadece. Yani evet iptal eden kişinin üstüne almanız gerekiyor.

Aynı kişi üzerinden geçersem ilk önce iptal edip sonra mi geçmem gerek TurkNet'e nasıl işliyor süreç biliyor musunuz?

Fatura sahibiyle Superonline bayisine gidip faturayı devralabilirsin eğer iletişimin varsa.

Sorduğun soruya gelince kendi adına TurkNet başvurusu yaparsan yeni abonelik olur zaten. Yani mevcut aboneliği iptal edip hiçbir yere geçmemiş olursun mantıken o şekilde, haliyle ödeme yapmaz TurkNet.

Faturayi devralmak ücret istiyor mu? Ayrıca taahhüdün bitimine 49 gün kala fatura devir işlemi yaparlar mi çünkü devraldığım gibi iptal edeceğim zaten bu senaryoda.

Aynı kişi üzerinden geçersem ilk önce iptal edip sonra mi geçmem gerek TurkNet'e nasıl işliyor süreç biliyor musunuz?

Faturayi devralmak ücret istiyor mu? Ayrıca taahhüdün bitimine 49 gün kala fatura devir işlemi yaparlar mi çünkü devraldığım gibi iptal edeceğim zaten bu senaryoda.
Bu bilgileri ilk önce Turknet ile görüşmeniz gerekiyor. Hat sahibinin Turkneti arayıp sizin altyapınıza geçiş yapmak istiyoruz, şu kadar cayma bedelim çıkıyor ve süreç nasıl işliyor diye sorması gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı