OxyGennn Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 53 Çözümler 1 15 Şubat 2022 #1 Bulunduğum bölgede fiber net yok çadsl bağlantısı kullanıyorum. TurkNet fiber başvurusu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Bulunduğum bölgede fiber net yok çadsl bağlantısı kullanıyorum. TurkNet fiber başvurusu nasıl yapabilirim?
5 500498 TurkNet Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1.197 Çözümler 144 16 Şubat 2022 #2 OxyGennn dedi: Bulunduğum bölgede fiber net yok çadsl bağlantısı kullanıyorum. TurkNet fiber başvurusu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, bireysel taleplere istinaden altyapı dönüşümü gerçekleştirmiyoruz. Ekipler birçok kriteri göz önünde bulunduruyor. turk.net/gigafiber bağlantısı üzerinden site yöneticiniz başvuruda bulunabilir.
OxyGennn dedi: Bulunduğum bölgede fiber net yok çadsl bağlantısı kullanıyorum. TurkNet fiber başvurusu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, bireysel taleplere istinaden altyapı dönüşümü gerçekleştirmiyoruz. Ekipler birçok kriteri göz önünde bulunduruyor. turk.net/gigafiber bağlantısı üzerinden site yöneticiniz başvuruda bulunabilir.