TurkNet fiber internet sabahtan beridir çalışmıyor

ekjear

Hectopat
TurkNet fiber internetin sabahtan beri kirmizi yaniyor ağ isigi ariza veya onarim calismasi gozukmuyor. Sorun nereden olabilir?

Dosya Ekleri

• IMG_4238.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 48
Los ışığı kırmızı mı yanıyor?

Evet los isigi gitti maalesef kablo koptuktan sonra. Yavasca kabloyu soyup tekrar sokmayi denedim iyice temizletip ama hala kirmizi yanmaya devam ediyor yarin ariza kaydi olusturacagim ücretsiz bir sekilde yapilir mi?

Evet los isigi gitti maalesef kablo koptuktan sonra. Yavasca kabloyu soyup tekrar sokmayi denedim iyice temizletip ama hala kirmizi yanmaya devam ediyor yarin ariza kaydi olusturacagim ücretsiz bir sekilde yapilir mi?

Fiber OPT'im kablo koptu.

Fiber OPT'im kablo koptu.

Metre başına kablo ücreti alıyorlar sanıırm. Online işlemler üzerinden arıza kaydı oluşturabilirsiniz.

Metre başına kablo ücreti alıyorlar sanıırm. Online işlemler üzerinden arıza kaydı oluşturabilirsiniz.

UC kismindan koptu metrelik bir durum yok zaten biraz fazla pay da vardi kendim kesip yerlestirdim ama fiber optik kablo makasi vs olmadan olmayacak gibi gozukuyor.

UC kismindan koptu metrelik bir durum yok zaten biraz fazla pay da vardi kendim kesip yerlestirdim ama fiber optik kablo makasi vs olmadan olmayacak gibi gozukuyor.

Sizin yapabileceğiniz bir şey değil. Onun için özel ekipmanlar gerekiyor. Online işlemler üzerinden arıza kaydı oluşturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…