TurkNet fiber kurulumu nasıl yapılır?

Efe Kaval

Hectopat
Daha fazla  
Bugün eve TurkNet'ten birkaç kişi geldi ve sanırım mahalleye fiber altyapı desteği gelmiş. Bizim eve de fiber internet bağladılar fakat ben bu internet konularından çok anlamıyorum. Sanırım tam kurulumu benim yapmam gerekiyor. Şimdi benim normalde bir TP-Link modemim var ve onu bilgisayara bağlayıp interneti sağlıyorum. Fakat bu sefer yeni gelen TurkNet modeminin yanında küçük bir kare cihaz da gelmiş ne olduğunu tam olarak anlamadım ve Ethernet kablosunu birbirine bağlamışlar. Bu internet konusu hakkında bana detaylı bilgi verebilir misiniz? Nasıl kurmalıyım, bu küçük cihaz nedir, fiber teknolojisinin avantajları nedir vs? (fiber mi gelmiş ondan bile emin değilim ben evde değilken kurulmuş detaylı bilgi alamadım ama yüksek ihtimal fiber)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiber o küçük cihazla oynamayın yeşil jaklı kablo kırılırsa internetiniz gider çünkü çok hassas bir kablodur. Bir şey kurmanıza da gerek yoktur onlar zaten kurmuştur. Fiberde de 1000MBPS hızında internet ve düşük ping alarak oyunları daha iyi gecikme ile oynayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…