TurkNet fiber süreci nasıl işler?

Saha dolabını koyan TurkNet çalışanına sorduğumda 1-15 Mayıs arasında mahallemizde aktifleşeceğini söyledi. Hayırlı olsun sizinki, inşallah bizde bekliyoruz.
Sağ olun hocam teşekkürler. En kısa sürede gelir inşallah.

Hayırlı olsun.

Saha dolabını koyan TurkNet çalışanına sorduğumda 1-15 Mayıs arasında mahallemizde aktifleşeceğini söyledi. Hayırlı olsun sizinki, inşallah bizde bekliyoruz.

Bizim binaya da 2 3 ay önce konulan kutuya kablo bağlandı sorduğumda 6-8 hafta deyip duruyorlar aktifleştirilecek tarihi nasıl öğrendiniz çalışanla denk mi geldiniz yoksa TurkNet'i mi aradınız.

Çalışana denk geldim. Bulunduğunuz yere göre değişiyor aktifleşme süresi ben sorduğumda bana 20-22 hafta dediler ama 3-4 haftada aktifleşti 2 gün öncede bağlattım. 6-8 hafta dediğine bakmayın daha kısa sürede aktifleşiyor alt yapı sorgulama sitesinden bakın 1000 mbps gördüğünüz zaman başvurun.
Bizim binaya da 2 3 ay önce konulan kutuya kablo bağlandı sorduğumda 6-8 hafta deyip duruyorlar aktifleştirilecek tarihi nasıl öğrendiniz çalışanla denk mi geldiniz yoksa TurkNet'i mi aradınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…