TurkNet fiber TP-Link Archer C5v modem değiştirilebilir mi?

Trakyacuss

Hectopat
TurkNet bağlattım bu modem geldi. Çok sorun olduğu yazıyor internette. Türk Telekom'da iken 2 kez TP-Link modem değiştirmiştim. TurkNet'te değiştirebilir miyim nasıl yapmalıyım, TurkNet destek yardımcı olabilir mi?

Bu modemden kullanıp memnun olan var mı Netflix'te bile takılıyor TP-Link'ler. ZTE istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet bağlattım bu modem geldi. Çok sorun olduğu yazıyor internette. Türk Telekom'da iken 2 kez TP-Link modem değiştirmiştim. TurkNet'te değiştirebilir miyim nasıl yapmalıyım, TurkNet destek yardımcı olabilir mi?

Bu modemden kullanıp memnun olan var mı Netflix'te bile takılıyor TP-Link'ler. ZTE istiyorum.
Merhaba, kurulum ekipleri bölgenize göre Fiber modemleri sizlere getirip bağlıyor. Bir sorun yaşamanız durumunda yapılacak aksiyonlar için sizlerle iletişime geçebiliriz. Kayıt oluşturmanız yeterlidir.

Merhaba, kurulum ekipleri bölgenize göre fiber modemleri sizlere getirip bağlıyor. Bir sorun yaşamanız durumunda yapılacak aksiyonlar için sizlerle iletişime geçebiliriz. Kayıt oluşturmanız yeterlidir.

Merhaba bilgi edinmek için soruyorum kayıt nereden oluşturuluyor ilk defa TurkNet kullanıyorumda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı