Öncelikle iyi günler. Şu an Türk Telekom VDSL kullanıyorum ve 11 Aralıkta sözleşmem bitiyor, TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum ne zaman başvurmalıyım? Sözleşmenin tamamen bitmesini beklersem portu kaybeder miyim? Abonelik süreci nasıl işliyor ve kaç günde internet kullanıma hazır olur?
Cevaplarsanız sevinirim.
Bitmesini beklemeden başvur kardeşim çünkü kurulum ücreti (108 TL ödemen gerekiyor yoksa). Zaten son ayındaysan bir ceza bedeli ödemezsin. Hatta istersen davet kodu vereyim 1 ay bedava internet kullan Buradan da kendime pay çıkarayım
Bitmesini beklemeden başvur kardeşim çünkü kurulum ücreti (108 TL ödemen gerekiyor yoksa). Zaten son ayındaysan bir ceza bedeli ödemezsin. Hatta istersen davet kodu vereyim 1 ay bedava internet kullan Buradan da kendime pay çıkarayım
Modemin model numarasını paylaşırsan yardımcı olayım reis
Arkadaşlar beni korkuttu dedim acaba bir aptal gibi mi gözüktüm konu tarihi eski nasıl yeniden gördüm diye içime su serptin.
Modemin model numarasını paylaşırsan yardımcı olayım reis
Arkadaşlar beni korkuttu dedim acaba bir aptal gibi mi gözüktüm konu tarihi eski nasıl yeniden gördüm diye içime su serptin.
arkasında yazar hocam müsait olduğun da yaz ama muhtemelen olur aynı alt yapıdan gelen interneti kullanacaksın sonuçta iptal ettirmeden geçiş yap ama aklında olsun.