ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Aralık 2021 #1 @500498 merhabalar benim bir sorum var. ben başka operatörden geçiyorum kuryenin kendisi mi gelip belgeleri imzalatacak yoksa ben mi vereceğim belgeleri? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2021
@500498 merhabalar benim bir sorum var. ben başka operatörden geçiyorum kuryenin kendisi mi gelip belgeleri imzalatacak yoksa ben mi vereceğim belgeleri?
Çözüm 5 5 500498 3 Aralık 2021 ben patrix dedi: @500498 merhabalar benim bir sorum var ben başka operatörden geçiyorum kuryenin kendisimi gelip belgeleri imzalatacak yoksa ben mi vereceğim belgeleri Genişletmek için tıkla... Merhabalar, kurye belgeler ile birlikte gelir ve sizden imza alır. Devamında sisteme yükler ve aktivasyon süreciniz tamamlanır
ben patrix dedi: @500498 merhabalar benim bir sorum var ben başka operatörden geçiyorum kuryenin kendisimi gelip belgeleri imzalatacak yoksa ben mi vereceğim belgeleri Genişletmek için tıkla... Merhabalar, kurye belgeler ile birlikte gelir ve sizden imza alır. Devamında sisteme yükler ve aktivasyon süreciniz tamamlanır
5 500498 TurkNet Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1.197 Çözümler 144 3 Aralık 2021 #2 ben patrix dedi: @500498 merhabalar benim bir sorum var ben başka operatörden geçiyorum kuryenin kendisimi gelip belgeleri imzalatacak yoksa ben mi vereceğim belgeleri Genişletmek için tıkla... Merhabalar, kurye belgeler ile birlikte gelir ve sizden imza alır. Devamında sisteme yükler ve aktivasyon süreciniz tamamlanır Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
ben patrix dedi: @500498 merhabalar benim bir sorum var ben başka operatörden geçiyorum kuryenin kendisimi gelip belgeleri imzalatacak yoksa ben mi vereceğim belgeleri Genişletmek için tıkla... Merhabalar, kurye belgeler ile birlikte gelir ve sizden imza alır. Devamında sisteme yükler ve aktivasyon süreciniz tamamlanır