TurkNet geçmeye değer mi?

• Konuyu başlatan T21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.706
Daha fazla  
Superonline 8Mbps paket kullanıyorum.
16 Mbps'ye kadar paket verebiliyorlar.
TurkNet sitesinden baktığımda ise 50 Mbps'ye kadar internet verebileceklerini gösteriyor.
0.80 mb/s download - 0.50 mb/s upload aldığım Superonline'dan TurkNet'e geçmemi önerir misiniz? Paketin taahhütünün bitmesine az kaldı o sebeple sormak istedim.
İnternetin kesildiğini değil de modemin DSL ışığının bazen yeniden başlattığını biliyorum.

Bu tür konulara baktığımda santral, uzaklık bilmem ne bayağı bir konu hakkında sohbet ediyorsunuz bu konulardan pek anlamıyorum. Eğer link vesaire atarsanız bu tür detaylar için yardımcı olmaya çalışırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210101-024703_Chrome.jpg
    Screenshot_20210101-024703_Chrome.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 63
TurkNet sitesinden baktığımda ise 50 Mbps'ye kadar internet verebileceklerini gösteriyor.
0.80 mb/s download - 0.50 mb/s upload aldığım Superonline'dan TurkNet'e geçmemi önerir misiniz? Paketin taahhütünün bitmesine az kaldı o sebeple sormak istedim.
İnternetin kesildiğini değil de modemin DSL ışığının bazen yeniden başlattığını biliyorum.

Bu tür konulara baktığımda santral, uzaklık bilmem ne bayağı bir konu hakkında sohbet ediyorsunuz bu konulardan pek anlamıyorum. Eğer link vesaire atarsanız bu tür detaylar için yardımcı olmaya çalışırım.

Dostum ben daha yeni TurkNet'e geçtim ve gerçekten harika, kesinlikle TurkNet derim. Benim internetim 35Mbps 10 lira ek ücretle bunu 45'e yükseltebiliyorum ve 60GB'lık oyunu 2 saatten kısa sürede indirdi; oyunlarda ping im maximum 60.... Kesinlikle geç bence.
Şimdi gördüm; "Bu tür konulara baktığımda santral, uzaklık bilmem ne bayağı bir konu hakkında sohbet ediyorsunuz bu konulardan pek anlamıyorum" bu konuda eğer santrali uzağa taşırlarsa internetin aşırı kötü olabilir ama taşımazlarsa inan bana süper. Sen nerede oturuyorsun belki yardımcı olabilirim...
Yukarıda bir fotoğraf atmışsın ve orda değerler falan var ben onlardan anlamam sana tek diyebileceğim santral uzaksa geçme, yakınsa düşünmeden geç. Ve bu konuda fazla bilmediğim için daha fazla yardım edemeyeceğim bb

Hocam hat değerlerinize bakılırsa kesinlikle ama kesinlikle Türk.net e geçmeni öneririm. Kendimde kullanıyorum şimdiye kadar diğer operatörlerde çile çekmişim resmen :D . Bu konulardan anlıyorum hocam geçecekseniz yakından yardım edebilirim size tüm adımlarda.

Hocam hat değerlerinize bakılırsa kesinlikle ama kesinlikle Türk.net e geçmeni öneririm. Kendimde kullanıyorum şimdiye kadar diğer operatörlerde çile çekmişim resmen :D . Bu konulardan anlıyorum hocam geçecekseniz yakından yardım edebilirim size tüm adımlarda.

Eğer gerçekten dediğin gibi iyi değerler ise kesinlikle TurkNet'e geçmelisin. Benim eski internetim Turkcell Superbox tı ve pingi aşırı yüksekti oyun oynamayı bırak 1080p video anca açıyordu. Şimdi TurkNet'e geçtim ve pingim oyunda 60 (donmuyor miss gibi),mbps 40-35(superbox 25mbps idi) ve 4k videoyu şak diye açıyor ve ondan (superbox dan) kat kat daha ucuz...Gerçekten aşırı memnunum; zaten TurkNet en hızlı internet seçildi👍 NOT: Superbox GTA5'İ 2 GÜNDE İNDİRDİ, TurkNet GTA5'İ 1 GÜNDE İNDİRDİ. (bu büyük bir fark)

Bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun :D
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN!.png

Eğer gerçekten dediğin gibi iyi değerler ise kesinlikle TurkNet'e geçmelisin. Benim eski internetim Turkcell Superbox tı ve pingi aşırı yüksekti oyun oynamayı bırak 1080p video anca açıyordu. Şimdi TurkNet'e geçtim ve pingim oyunda 60 (donmuyor miss gibi),mbps 40-35(superbox 25mbps idi) ve 4k videoyu şak diye açıyor ve ondan (superbox dan) kat kat daha ucuz...Gerçekten aşırı memnunum; zaten TurkNet en hızlı internet seçildi👍 NOT: Superbox GTA5'İ 2 GÜNDE İNDİRDİ, TurkNet GTA5'İ 1 GÜNDE İNDİRDİ. (bu büyük bir fark)

Bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun :D Eki Görüntüle 811236
Teşekkürler seninde yileni yılın kutlu olsun :)
Büyük ihtimalle Turknete geçiceğim bu sefer.
Turknet sitesinden geçiş işlemleri için olan işlemleri okumuştum yine de bir sorun olursa yardımınızı isterim :)

İlerleyen zamanlarda laptop almayı planladığım için daha da kaliteli bir internet kullanmak istedim bu sebeplede turknet cazip geldi yanlış anlaşılmak istemediğim için şunu belirtmek isterim ; Superonline da kaliteli bir internet sunuyordu ama download ve upload değerleri ve ödediğim fatura beni rahatsız ediyordu.

Taahüt bitmeden önce mi Turknete geçiş yapmalıyım yoksa taahüt bittikten sonra mı?

Birde modemi tarafıma kurulum işlemlerine geldikleri zamanlarda vermişlerdi.Turknete geçtikten sonra modemi teslim etmem gerekir mi?
Şu fotoğrafıda ekledim. Ben pek anlamıyorum uzaklık meselelerinden falan :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210101-181001_Chrome.jpg
    Screenshot_20210101-181001_Chrome.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 39

Büyük ihtimalle TurkNet'e geçeceğim bu sefer.
TurkNet sitesinden geçiş işlemleri için olan işlemleri okumuştum yine de bir sorun olursa yardımınızı isterim :)

İlerleyen zamanlarda laptop almayı planladığım için daha da kaliteli bir internet kullanmak istedim bu sebeplede TurkNet cazip geldi yanlış anlaşılmak istemediğim için şunu belirtmek isterim; Superonline'da kaliteli bir internet sunuyordu ama download ve upload değerleri ve ödediğim fatura beni rahatsız ediyordu.

Taahhüt bitmeden önce mi TurkNet'e geçiş yapmalıyım yoksa taahhüt bittikten sonra mı?

Bir de modemi tarafıma kurulum işlemlerine geldikleri zamanlarda vermişlerdi. TurkNet'e geçtikten sonra modemi teslim etmem gerekir mi?

Gayet iyi mesafe ve değerler. Ben de Türk Telekom ADSL'den TurkNet VDSL'e geçiş yaptım. Böyle mükemmel bir olay yok. Valorant'ta pingim 25'i geçmiyor. Speedtest'de 20 ping veriyor. 1 ayı geçiktir aboneyim bir sorun, kesinti vs. yaşamadım altyapınıza bağlı tabii her şey.

Büyük ihtimalle Turknete geçiceğim bu sefer.
Turknet sitesinden geçiş işlemleri için olan işlemleri okumuştum yine de bir sorun olursa yardımınızı isterim :)

İlerleyen zamanlarda laptop almayı planladığım için daha da kaliteli bir internet kullanmak istedim bu sebeplede turknet cazip geldi yanlış anlaşılmak istemediğim için şunu belirtmek isterim ; Superonline da kaliteli bir internet sunuyordu ama download ve upload değerleri ve ödediğim fatura beni rahatsız ediyordu.

Taahüt bitmeden önce mi Turknete geçiş yapmalıyım yoksa taahüt bittikten sonra mı?

Birde modemi tarafıma kurulum işlemlerine geldikleri zamanlarda vermişlerdi.Turknete geçtikten sonra modemi teslim etmem gerekir mi?

hattınız çok iyi durumda hocam taahhüt bitmeden geçerseniz 120 tl sini cayma bedelinin türk.net karşılıyor hocam 75 mbps anabilirsiniz. 1 ayda bedava zten kullandığınız davet kodlarına dikkat edin karşıdaki kişi faturasını geç öderse sizde kullanamıyorsunuz 1 ay bedava isterseniz ben paylaşabilirim sizinle benimkini kullanmasanıza canınız sağ olsun. önemli olan memnun kalmanız. Ben geçmenizi öneririm artık düşük hızlarda sürünmeyin. cayma bedelinizi arayın sorun sonra buraya yazın ben size adımlardan bahsedeyim hocam isterseniz.

TurkNet tavsiye ederim.

hattınız çok iyi durumda hocam taahhüt bitmeden geçerseniz 120 tl sini cayma bedelinin türk.net karşılıyor hocam 75 mbps anabilirsiniz. 1 ayda bedava zten kullandığınız davet kodlarına dikkat edin karşıdaki kişi faturasını geç öderse sizde kullanamıyorsunuz 1 ay bedava isterseniz ben paylaşabilirim sizinle benimkini kullanmasanıza canınız sağ olsun. önemli olan memnun kalmanız. Ben geçmenizi öneririm artık düşük hızlarda sürünmeyin. cayma bedelinizi arayın sorun sonra buraya yazın ben size adımlardan bahsedeyim hocam isterseniz.
Resmi tatil bitince Superonline müşteri hizmetlerini ararım taahütün ne zaman biticeğini öğrenmek için. Son ayımda geçerim Turknete.
İlk internet işini halledeyimde sonra kampanya hakkında konuşuruz :)
Eğer iyi bir performans alırsam Turknetten yeni konu açıp bilgilendirme yaparım.

Resmi tatil bitince Superonline müşteri hizmetlerini ararım taahhütün ne zaman biticeğini öğrenmek için. Son ayımda geçerim TurkNet'e.
Eğer iyi bir performans alırsam TurkNet'ten yeni konu açıp bilgilendirme yaparım.

Tamamdır hocam. Geçiş yapacağınız zaman mesajımı alıntılayın davet kodunuz yoksa paylaşırım mutlu yıllar dilerim.
Resmi tatil bitince Superonline müşteri hizmetlerini ararım taahhütün ne zaman biticeğini öğrenmek için. Son ayımda geçerim TurkNet'e.
Eğer iyi bir performans alırsam TurkNet'ten yeni konu açıp bilgilendirme yaparım.

Bu araca cayma bedeliniz 120 TL ve altındaysa türk.net karşılıyor bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı