TurkNet Gigafiber 90Mbps hız sorunu

Arda Aydoğar

Hectopat
Bugün TurkNet GigaFiber'e geçtim her şey sorunsuz kuruldu ama kabloyla birlikte 90 Mbps kablosuz 50Mbps alıyorum. Zaten tam 1000 Mbps almayı beklemiyordum çoğu arkadaşım da 300 400 falan alıyor ama 90 Mbps'de çok az geldi, nedeni ne olabilir?

Altyapın o kadar hızı destekliyor mu? Bana da Türk Telekom en fazla 70 desteklerken 100 Mbps destekliyor deyip net kilitlemeye çalıştılar neti alınca da en fazla 70'i gördüm sonra iptal ettirdim.
Altyapı sorgulayarak bakın altyapınıza en fazla ne kadar destekliyor.

GigaFiber diyor adam 1000'lik pakete geçmiş demek ki altyapısında GigaFiber var.

Altyapıyı çeken ekip test ettimi bu sorunu? Modem değerlerinizi atınız eğer modemde 90 Mbps hız geliyorsa TurkNet'i arayıp olayı anlatın büyük ihtimal hat çekilirken sıkıntı yaşandı.

destekliyor zaten 1 ay önce falan kutu geldi geçen hafta falan da gigafiberi aktif ettiler ben de direkt geçtim

ben dershanedeydim annem evdeydi bi bilgim yok test edip etmedikleri hakkında

Destekliyor zaten 1 ay önce falan kutu geldi geçen hafta falan da GigaFiber'i aktif ettiler ben de direkt geçtim.

Ben dershanedeydim annem evdeydi bir bilgim yok test edip etmedikleri hakkında.

Şu an evdeyseniz modem değerlerinizi kontrol edin ona göre ailene aramasını söyle çünkü 90 gerçekten 1000'e göre düşük hız.

Şu an evdeyseniz modem değerlerinizi kontrol edin ona göre ailene aramasını söyle çünkü 90 gerçekten 1000'e göre düşük hız.
modem değerleri derken neyden bahsettiğini tam anlamadım ama bundan bahsediyorsun büyük ihtimalle

tamam sorun çözüldü. Kendi kablomu kullanıyodum boyu uzun diye türknetin kablosuna geçtim 260 mbps alıyorum şu an teşekkürler yarıdımınız için.

Son düzenleme:
Merhaba, belirttiğiniz hız değeri az görünüyor. Hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Fiber ekibimiz kontrol ederek bilgi verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…