B Bruhboy666 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #11 EnsarT57 dedi: Anteni falan yok gözüme pek kaliteli gibi gelmedi ama deneyip göreceğiz. Umarım size de GigaFiber kullanmak nasip olur. Genişletmek için tıkla... Amin hocam amin.
EnsarT57 dedi: Anteni falan yok gözüme pek kaliteli gibi gelmedi ama deneyip göreceğiz. Umarım size de GigaFiber kullanmak nasip olur. Genişletmek için tıkla... Amin hocam amin.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 19 Temmuz 2022 #12 EnsarT57 dedi: Anteni falan yok gözüme pek kaliteli gibi gelmedi ama deneyip göreceğiz. Umarım size de GigaFiber kullanmak nasip olur. Genişletmek için tıkla... Bruhboy666 dedi: Amin hocam amin. Genişletmek için tıkla... Olmayacak Duaya Âmin dememeyi öğrendim.
EnsarT57 dedi: Anteni falan yok gözüme pek kaliteli gibi gelmedi ama deneyip göreceğiz. Umarım size de GigaFiber kullanmak nasip olur. Genişletmek için tıkla... Bruhboy666 dedi: Amin hocam amin. Genişletmek için tıkla... Olmayacak Duaya Âmin dememeyi öğrendim.
B Bruhboy666 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #13 Alfa Prime dedi: Olmayacak duaya âmin dememeyi öğrendim. Genişletmek için tıkla... Ben ileride yeni eve çıkarsam özellikle TurkNet alt yapısı olan bir yer seçeceğim o yüzden bana pek problem yok
Alfa Prime dedi: Olmayacak duaya âmin dememeyi öğrendim. Genişletmek için tıkla... Ben ileride yeni eve çıkarsam özellikle TurkNet alt yapısı olan bir yer seçeceğim o yüzden bana pek problem yok