En ucuz Mercusys MR90X AX6000 4 Port 6000 Mbps Router fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MR90X AX6000 4 Port 6000 Mbps Router özelliklerini incele, 3.327,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Mercusys MR90X AX6000 4 Port 6000 Mbps Router fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MR90X AX6000 4 Port 6000 Mbps Router özelliklerini incele, 3.327,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gördünüzmü de kaliteli gözükmedi diyorsunuz? Oldukça iyi ve hızlı. Ayarlarının yapılması gerekli varsayılanda çok efektif kullanım sergilemiyor sadece.
Ayrıntı alabilir miyim?
Sokakta ya da en yakın POP noktasında Turknet fiber var mı?
Binanızda Turknet fiber var mı?
Talebinize sözlerinin eri olarak yaklaşıyorlarsa, ben de isterim...
1. Cihaz için en yetkili gruptan kullanıcı adı ve şifresini paylaşıyorlar mı?
Örneğin, TR-069, CWMP eözelliği, erişimi kapatılabiliyor mu müşteri tarafından?
2. Modem ile router ayrı cihaz mı, yoksa modem özellikle router mı veriyorlar?
Ayrıntı alabilir miyim?
Sokakta ya da en yakın pop notasında TurkNet fiber var mı?
Binanızda TurkNet fiber var mı?
Talebinize sözlerinin eri olarak yaklaşıyorlarsa, ben de isterim...
Tam bir ayrıntı veremem ben de daha yeni başvuru yaptım oturduğum yer şehir merkezi normalde ama bulunduğum mahallede altyapı yok Telekom bakır kabloları topladı fiber çekecekmiş. TurkNet 3 4 aya GigaFiber için altyapı çekeriz falan dedi yine bilgilendirme yaparım
Gördünüzmü de kaliteli gözükmedi diyorsunuz? Oldukça iyi ve hızlı. Ayarlarının yapılması gerekli varsayılanda çok efektif kullanım sergilemiyor sadece.
Donanım olarak yüksek olması çoklu wifi bağlantılarında mı iyidir, Benimde şuan Gigafiber randevu aldım Keenetic HERO yada Asus Routerlardan bakıyorum. Ben sadece Kablolu kullanıyorum interneti, wifi açık değil gerekli zamanlarda açıyorum.
TürkNet verdiği modem ücresizmiş sanırım bu doğrumudur, ve bufferbloat ayarı varmıdır verdikleri modemde, açıkçası onların modemi deneyip memnun kalmaz isem bende yeni kaliteli bir router sipariş geçmeyi düşünüyorum.