GigaFiber altyapım var. Wi-Fi kullanmıyorum hız testinde sorun yok ama indirmeye gelince sabit hız alamıyorum. 30'lara kadar düşüyor Steam'de indirdiğimde.
GigaFiber altyapım var. Wi-Fi kullanmıyorum hız testinde sorun yok ama indirmeye gelince sabit hız alamıyorum. 30'lara kadar düşüyor Steam'de indirdiğimde.
Bellek temizliğini siz yapamazsınız. Şöyle düşünün SSD İnternet hızına yetişemiyor bu yüzden hızı düşüyor indirme esnasında daha sonra belleği temizlediği zaman tekrar hızlanıyor.
Bellek temizliğini siz yapamazsınız. Şöyle düşünün SSD internet hızına yetişemiyor bu yüzden hızı düşüyor indirme esnasında daha sonra belleği temizlediği zaman tekrar hızlanıyor.
Sabah bir sorun yoktu biraz test ettim bir arkadaşıma söyledimde oda şey dedi akşam saatlerinde herkes internete yüklendiğinden shaping uygulayıp bazı portları yavaşlatıyorlar diye bir şey dedi ne kadar doğru bilemem.