TurkNet 'GigaFiber istiyorum' sistemi nasıl işliyor?

quarest

Megapat
Merhaba arkadaşlar, taşındığım yer İstanbul'un göbeğinde olmasına rağmen 16Mbps ADSL ve 46Mbps VDSL altyapılar bulunmakta, şu anda Netspeed kullanıyorum ve memnunum, TurkNet'in sitesinde GigaFiber istiyorum diye bir seçenek fark ettim, hiç imza ile falan uğraşmıyoruz sanırım, bu olay nasıl işliyor, mahalleye GigaFiber getirtebilir miyiz ya da planlanan bir GigaFiber çalışması var mı? Yerim İstanbul pendik.
@TurkNet Destek Ayşegül @500498.

TurkNet'in sayfasından altyapımda GigaFiber var mı diye kontrol ediyorsunuz yoksa başvuruyorsunuz kolay bir şey zaten dediğiniz gibi imza falan atmazsınız ne kadar çok başvuru o kadar gelme ihtimalinin artması işte.

Merhaba arkadaşlar, taşındığım yer İstanbul'un göbeğinde olmasına rağmen 16Mbps ADSL ve 46Mbps VDSL altyapılar bulunmakta, şu anda Netspeed kullanıyorum ve memnunum, TurkNet'in sitesinde GigaFiber istiyorum diye bir seçenek fark ettim, hiç imza ile falan uğraşmıyoruz sanırım, bu olay nasıl işliyor, mahalleye GigaFiber getirtebilir miyiz ya da planlanan bir GigaFiber çalışması var mı? Yerim İstanbul pendik.
@TurkNet Destek Ayşegül @500498.
Merhaba, eğer adresinizde gigafiber altyapımız yoksa GigaFiber İstiyorum — TurkNet üzerinden talebinizi iletmeniz yeterli. Gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı