AwayFromTheWorld Kilopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 395 18 Aralık 2021 #1 İzmir'de nerelerde mevcut ve Antalya'ya ne zaman gelir?
5 500498 TurkNet Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1.197 Çözümler 144 20 Aralık 2021 #2 AwayFromTheWorld dedi: İzmir'de nerelerde mevcut ve Antalya'ya ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, İzmir ve Antalya'da birçok bölge planlarımız arasında. Hangi bölge için sorduğunuzu iletirseniz o şekilde yardımcı olabilirim.
AwayFromTheWorld dedi: İzmir'de nerelerde mevcut ve Antalya'ya ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, İzmir ve Antalya'da birçok bölge planlarımız arasında. Hangi bölge için sorduğunuzu iletirseniz o şekilde yardımcı olabilirim.
AwayFromTheWorld Kilopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 395 20 Aralık 2021 #3 500498 dedi: Merhabalar, İzmir ve Antalya'da birçok bölge planlarımız arasında. Hangi bölge için sorduğunuzu iletirseniz o şekilde yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben İzmir'e taşınmayı düşünüyorum ve nerelerde olduğunu bilmiyorum. Kafamda ise belli bir yer yok mevcut olan yerler içinden seçim yapacağım.
500498 dedi: Merhabalar, İzmir ve Antalya'da birçok bölge planlarımız arasında. Hangi bölge için sorduğunuzu iletirseniz o şekilde yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben İzmir'e taşınmayı düşünüyorum ve nerelerde olduğunu bilmiyorum. Kafamda ise belli bir yer yok mevcut olan yerler içinden seçim yapacağım.
5 500498 TurkNet Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1.197 Çözümler 144 22 Aralık 2021 #4 AwayFromTheWorld dedi: Ben İzmir'e taşınmayı düşünüyorum ve nerelerde olduğunu bilmiyorum. Kafamda ise belli bir yer yok mevcut olan yerler içinden seçim yapacağım. Genişletmek için tıkla... Güvenlik gereği bu şekilde bir paylaşım yapamıyoruz maalesef.
AwayFromTheWorld dedi: Ben İzmir'e taşınmayı düşünüyorum ve nerelerde olduğunu bilmiyorum. Kafamda ise belli bir yer yok mevcut olan yerler içinden seçim yapacağım. Genişletmek için tıkla... Güvenlik gereği bu şekilde bir paylaşım yapamıyoruz maalesef.