sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 28 Temmuz 2022 #11 Alohomora dedi: Hocam geçtiniz mi GigaFiber'e? Ben de aynı şekilde 16 Mbps Türk Telekom HiperNet kullanıyorum ve GigaFiber'e geçmeyi düşünüyorum fakat kararsızım. Genişletmek için tıkla... Ev kendininse geçebilirsin. Benim tesisattan dolayı geçmedim.
Alohomora dedi: Hocam geçtiniz mi GigaFiber'e? Ben de aynı şekilde 16 Mbps Türk Telekom HiperNet kullanıyorum ve GigaFiber'e geçmeyi düşünüyorum fakat kararsızım. Genişletmek için tıkla... Ev kendininse geçebilirsin. Benim tesisattan dolayı geçmedim.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.716 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Temmuz 2022 #12 sivurant dedi: Ev kendininse geçebilirsin. Benim tesisattan dolayı geçmedim. Genişletmek için tıkla... Duvar ne kadar kırılacaktı ki hocam? Sonuçta 1000 mbps hız için değeceğini düşünüyorum. Düşünsenize 200 gb dosya 28 dakikada iniyor.
sivurant dedi: Ev kendininse geçebilirsin. Benim tesisattan dolayı geçmedim. Genişletmek için tıkla... Duvar ne kadar kırılacaktı ki hocam? Sonuçta 1000 mbps hız için değeceğini düşünüyorum. Düşünsenize 200 gb dosya 28 dakikada iniyor.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 28 Temmuz 2022 #13 Harry Da Souza dedi: Duvar ne kadar kırılacaktı ki hocam? Sonuçta 1000 mbps hız için değeceğini düşünüyorum. Düşünsenize 200 gb dosya 28 dakikada iniyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şu ki içeriden kablo geçmesi yalıtımlı duvarın kırılmasına ben hariç kimse iyi bakmadı mecburen iptal oldu.
Harry Da Souza dedi: Duvar ne kadar kırılacaktı ki hocam? Sonuçta 1000 mbps hız için değeceğini düşünüyorum. Düşünsenize 200 gb dosya 28 dakikada iniyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şu ki içeriden kablo geçmesi yalıtımlı duvarın kırılmasına ben hariç kimse iyi bakmadı mecburen iptal oldu.