TurkNet GigaFiber'e nasıl geçilir?

Yusuf Uğurlu

Kilopat
Merhaba öncelikle.
Şu an Türk Telekom 75 Mbps'lik paket kullanıyorum. 560 lira veriyorum. Dün binaya TurkNet 1000 Mbps kutusu geldi. Merak ettiğim şeyler var geçmeden önce.
Geçişte TurkNet ne kadar cayma bedelini karşılıyor ve bu karşılama durumunun işleyişi nasıl oluyor? Faturaya mı yansıtıyorlar ya da firmayla iletişime geçip onlar mı ödüyor?
İkinci olarak da şunu merak ediyorum. İnternette kesilme vs oluyor mu?
Üçüncü olarak da. Kutu binaya yeni geldi bunun herhangi bir aktif edilme süresi var mı? Dün aradığımda altyapı sorgulaması yaptım hala 1000 Mbps gözükmüyor dedim ama binada kutu var dedim. Tahmini ne zaman aktif olur diye sordum net bir süre vermediler. Bununla ilgili bilgisi olan da varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk soruyu cevaplayamayacagim ancak diger ikine cevap vereyim.

Ben Istanbul Gaziosmanpasa'da oturuyorum. TurkNet'ten once Smile ADSL kullaniyordum, yillarca hicbir kopma sorunum olmamisti. TurkNet'te ortalama ayda 1-2 kere ariza/bakim sorunlari oluyor. Kopmalar bazen gun icinde saatlerce surebiliyor.

Diger soru icin de, aktiflesme suresi yok, basvurduktan sonra TurkNet ekipleri gelecek, kutudan evinizin icine kablo cekecek. Islem bittiginde internet gelmis oluyor.
Ama kutu yeni takildiysa henuz aktiflesmemisse onu bilmiyorum. Benim dedigim internetin aktiflesmesi.

Hocam aktifleşti mi? Ne kadar sürede aktifleşti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…