TurkNet hız değerleri normal mi?

268227

Kilopat
TurkNet 100 Mbps tarifesini kullanıyorum. Şu an internet ilginç bir şekilde takılıyor videolar düşük kalitede açılıyor vs. değerlerim normal mi? Özellikle gecikme değerim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Evet normal değerleriniz. GPON altyapı kullanıyorsunuz galiba. Türknet'den çıkıp Comnet, Netspeed veya Türk Telekom'a geçin derim 100mbps üzeri paketleri kullanmak için. Lakin Türknet'e ödediğin fiyatı Comnet'e ödeyerek 200mbps veya 500mbps alabilirsiniz. Diğer ISS fiyatlarını araştır derim. Pahalıya boş yere 100mbps'de kalma.
Edit: Videoların düşük kalitede açılması falan senlik bir durum değil. TürkNet senin WAN IP'ni CGNat'a aldıysa ondan kaynaklı olabiliyor ya da Türk Telekom'un PoP noktalarından kaynaklı olabiliyor. Bu problemi daha basite indirgemek gerekirse 'yoğunluktan' dolayı. Ben Türk Telekom 1GBPS kullanıyorum CGNat'da değilim bende böyle bir sorun yok.

Son düzenleme:
Merhaba, konuyla ilgili destek kaydı oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz kontrolleri sağlayıp sizinle iletişime geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…