Millenicom'dan TurkNet'e yeni geçiş yaptım. TurkNet tarifem 100bmps 20 Mbps upload fakat görselde de gördüğünüz gibi uploadım 8Mbps'le sınırlandırılmış durumda. Destek talebi açtım hat değerlerimi attım herhangi bir problem görülmüyor. Hız kısıtlaması yoktur diye dönüş yapmışlar ama hız kısıtlaması olduğu zaten çok belli. Ne yapmam lazım? Sorun nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Millenicom'dan TurkNet'e yeni geçiş yaptım. TurkNet tarifem 100bmps 20 Mbps upload fakat görselde de gördüğünüz gibi uploadım 8Mbps'le sınırlandırılmış durumda. Destek talebi açtım hat değerlerimi attım herhangi bir problem görülmüyor. Hız kısıtlaması yoktur diye dönüş yapmışlar ama hız kısıtlaması olduğu zaten çok belli. Ne yapmam lazım? Sorun nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
İndirme hızı sınır, uploadda ise artma olursa kopma olur. NMS profilini 100/20 Mbps güncellemesini talep ediyorum diye kayıt açtır. Büyük ihtimalle indirme hızı düşer.
İndirme hızı sınır, uploadda ise artma olursa kopma olur. Nms profilini 100/20 Mbps güncellemesini talep ediyorum diye kayıt açtır. Büyük ihtimalle indirme hızı düşer.
İndirme hızı sınırına, yükleme hızında ise artış olursa kopma yaşanır. NMS profilinin 100/20 Mbps olarak güncellenmesini talep ediyorum. Büyük ihtimalle indirme hızı düşecektir.
Keenetic DSL modem router cihazların web arayüzünde başlangıç sayfasında Sistem gösterge paneli bölümünde 'İnternet' başlığı altında, VDSL bağlantı durumunu, mevcut parametrelerini görebilir ve tan...
Keenetic DSL modem router cihazların web arayüzünde başlangıç sayfasında Sistem gösterge paneli bölümünde 'İnternet' başlığı altında, VDSL bağlantı durumunu, mevcut parametrelerini görebilir ve tan...
Yeni geçtiğini okudum zaten. Geçtiğin zaman firma 20 der 8 verir. Ben yaşadım. 20 yapmamak içinde bir ton laf uyduruyorlar. O yüzden bende iptal edip başka ISS'ye geçtim. Sen de düzeltmişler. Düzeltmeselerdi kalacaktın öyle.