TurkNet hızım arttı hat değerleri iyi mi?

Mahmut_ER34

Decipat
Merhaba, ben TurkNet'e hiçbir şey demedim. Son birkaç gün internet sürekli gidip geliyordu ve birden stabil hale geldi. Hızımı 88 Mbps iken gece yarısından itibaren 100 Mbps oldu. Sanırım DSLAM kilidi kaldırıldı. Saha dolabı fiber kabin ile değişti. Hat değerlerim biraz düştü sizce sorun yaratır mı?
Hat değerleri ve hızım.

Dosya Ekleri

• qqqq.PNG
    36,9 KB · Görüntüleme: 92
  • tttt.PNG
    44,7 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir sorun yok değerler harika, özellikle 100 Mbps için.

Güle güle kullanın. Umarım bir gün uyandığınızda DSLAM kilidinin tekrar aktif olup 88 Mbps'e düştüğünü görmezsiniz.

Hiçbir sorun yok değerler harika, özellikle 100 Mbps için.

Güle güle kullanın. Umarım bir gün uyandığınızda DSLAM kilidinin tekrar aktif olup 88 Mbps'e düştüğünü görmezsiniz.
İnşallah gelmez. Büyük ihtimal binaya fiber gelecek. Ama sadece bizim binaya. Koca mahallede bir tek ben kullanıyorum.

İnşallah gelmez. Büyük ihtimal binaya fiber gelecek. Ama sadece bizim binaya. Koca mahallede bir tek ben kullanıyorum.
Aldığınız hız zaten çok iyi hocam. Binanıza TT fiber gelse pinginiz iyileşir sadece, hızınızda değişiklik olmaz. Çok da aman aman bir fark hissetmezsiniz.

Ha Turknet Gigafiber geliyor diyorsanız o zaman başka. 1 Gbps internetin keyfini çıkarabilirsiniz o zaman.

TT fiber gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…