Arkadaşlar selam, TurkNet'e yeni geçiş yapmış biri olarak ilk yorumlarımı söylemek istiyorum belki yeni geçiş yapacak olan arkadaşlara fayda sağlar yazacaklarım. Daha önce TTNET'in 50Mbit 100 TL tarifesini kullanıyordum 2 yıllık, sözleşme biteceği için TurkNet 75Mbit 95 TL paketine geçiş yaptım, öncelikle Ttkom'un 50'lik pakette verdiği hız 46 47 Mbit idi, TurkNet 75'lik pakette 40 42 Mbit hız veriyor. 2 gündür defalarca destek oluştursam da henüz bir gelişme söz konusu değil. İlgilenme hızları fena değil, daha önce de destek talebim olmuştu bu süreçle alakalı sürekli mail alarak bilgilendiriliyorsunuz. Bunun dışında müşteri olmadan önce 3'e tuşlayarak neredeyse anında ulaştığınız müşteri temsilcisi siz müşteri olduktan sonra bir anda robota bağlıyor ve canlı kanlı bir müşteri temsilcisiyle karşılaşmak imkansız hale geliyor. Müşteri hizmetleri sorunlarla birebir ilgilenmemekle beraber destek birimleri için Online işlemlerden talep oluşturun diyorlar. Bakalım hız sorununu düzeltebilecekler mi? İlerleyen zamanlarda konuyla alakalı tekrar güncelleme yapacağım. Düzelme olmaz ise tekrardan TTNET'e geçiş yapacağım 1 ay sonra.