Turknet için modem önerisi

UmutBey

Megapat
Arkadaşlar Türknetin 35'lik paketine yarın Superonline'dan geçiceğim. Superonline modemi internet servisini kullandığım sürece ücretsiz veriyor fakat 60TL veriyordum. Bu paket 48.75TL olarak iyi gözüküyor. Sizce bunun yanında modemi nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirme yapmayınız. Türknet Asus DSL AC-51 modemi vermektedir. İnternet satış fiyatı 300 TL civarında, ben İtopya'dan 280 civarına almıştım. İlk abone olurken Kredi Kartı ile alırsanız size şuan 249 TL'ye geliyor. Gerçekten performanslı ve Dual Band 802.11ac destekli bir modem.

Yanlış bilgilendirme yapmayınız. Türknet Asus DSL AC-51 modemi vermektedir. İnternet satış fiyatı 300 TL civarında, ben İtopya'dan 280 civarına almıştım. İlk abone olurken Kredi Kartı ile alırsanız size şuan 249 TL'ye geliyor. Gerçekten performanslı ve Dual Band 802.11ac destekli bir modem.
Faturaya Taksit Yapıyorlarmı? Bilginiz varmı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı