Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 İyi Sosyaller, Yeni evime geçtim, TurkNet aboneliği başlatmayı düşünüyorum. TurkNet modem vermediği için VDSL modeme ihtiyacım var F/P modem önerinizi bekliyorum. Bütçe 500 TL civarı, bu fiyata alabileceğim en iyi modem hangisi?
İyi Sosyaller, Yeni evime geçtim, TurkNet aboneliği başlatmayı düşünüyorum. TurkNet modem vermediği için VDSL modeme ihtiyacım var F/P modem önerinizi bekliyorum. Bütçe 500 TL civarı, bu fiyata alabileceğim en iyi modem hangisi?
N noName12 Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Aralık 2022 #2 türk telekom 350 tl ye sıfır vdsl modem satıyor, ben almayı düşünüyorum özellikleri de ideal bence tam f/p ürün Türk Telekom'a Özel Kampanyalı Cihazlar | Türk Telekom Türk Telekom'un avantajlı kampanyalarından yararlanıp, uygun fiyatlarla istediğiniz cihaza sahip olmak için hemen tıklayın. bireysel.turktelekom.com.tr
türk telekom 350 tl ye sıfır vdsl modem satıyor, ben almayı düşünüyorum özellikleri de ideal bence tam f/p ürün Türk Telekom'a Özel Kampanyalı Cihazlar | Türk Telekom Türk Telekom'un avantajlı kampanyalarından yararlanıp, uygun fiyatlarla istediğiniz cihaza sahip olmak için hemen tıklayın. bireysel.turktelekom.com.tr
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 Bu Türk Telekomlular için geçerli sanırım.
S suleymanozkan Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #4 Hocam şu an TurkNet sağlayıcısında ASUS'un DSL-N16 modelini kullanıyorum sorunsuz bir şekilde işimi görüyor.
Hocam şu an TurkNet sağlayıcısında ASUS'un DSL-N16 modelini kullanıyorum sorunsuz bir şekilde işimi görüyor.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #5 Asus DSL-N16 Wifi AC desteklemiyor sanırım. https://www.hepsiburada.com/zyxel-v...pey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Şu nasıl sizce?
Asus DSL-N16 Wifi AC desteklemiyor sanırım. https://www.hepsiburada.com/zyxel-v...pey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Şu nasıl sizce?