TurkNet için VDSL modem önerisi

Bütçe
1000

Gılgamış

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu konuda bilgim 0. Yeni eve taşındık modem alacağız TurkNet kullanacağız. Dediğim gibi gerçekten hiç bilgim yok bu konuda sizlerin yardımını istiyorum. 100Mbps alıyoruz. Yaklaşık 1000TL civarı 3 aşağı yukarı değişebilir ama çok çıkmazsanız sevinirim. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende TurkNet 50Mbps hizmeti alıyorum, kendim Keenetic modem aldım, gayet kaliteli cihazlar. Hatta şöyle diyeyim Keenetic öncesindeki modemle 38-40 Mbps arası bir değer alıyordum, Keenetic modeme geçince hız değerim 52-54'lere çıktı, müthiş bir değer bu. 2 senedir kullanıyorum çok memnunum, öneririm.

Hocam VDSL değil mi?

Hocam peki çekim gücü nasıl? Yanlış anlamayın ama eviniz kaç metrekare ve en uçtaki odaya kadar çekiyor mu acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ev 90 metrekare, model benim odamda yani bir uçta, diğer uç 1-2 diş çekiyor. Eğer ortaya koyulursa 90-120 metrekare bir evde, her yerden 4 diş çekecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ev 90 metrekare, model benim odamda yani bir uçta, diğer uç 1-2 diş çekiyor. Eğer ortaya koyulursa 90-120 metrekare bir evde, her yerden 4 diş çekecektir.

Anladım hocam teşekkürler.

Altyapın vdslmi.

Evet hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı