Keenetic omni dsl modemi asla tavsiye etmem. İnternet üzerinde ne kadar olumlu yorum olsada modemi aldığım günden beri hem kopma hemde hız düşme gibi bir sürü sorun başıma geldi. Sorun internet hattımla ilgilidir diye birçok kez turknet ve turktelekom ekipleri hem evimdeki hemde dışardaki bağlantıları defalarca kontrol ettiler. Tam sorun çözüldü derken tekrar kopmalar yaşamaya başladım. Sonra arkadaşımdan türktelekomun vermiş olduğu modemini alıp kulllandım. 1 ay boyunca ne kopma ne de hız düşme gibi problemler yaşamadım. Sonunda keenetic, cihazın sorunlu olduğunu anlayıp ürünün aynısından sıfır paket birdaha yolladı. Tam, "tamam artık kurtuldum" derken hız düşme ve kopmalar yine başladı. Ya ben çok şanssızım ve bana gelen 2 üründe sorunlu çıktı, yada Keenetic omni dsl kronik sorunlu bir ürün. Şu an hâla bu modemi kullanıyorum ve sorunlar devam ediyor. Bende sorunsuz ve kaliteli bir modem arayışı içindeyim. Evinde kullandığı ve önerdiği bir modemi olan arkadaş varsa, bizlerle paylaşırsa çok sevinirim.