eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 317 Çözümler 1 23 Mart 2025 #11 Berat134 dedi: Erişim engeli kalkmış olması gerekli hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef TurkNet kullanıyorum sorun hala devam ediyor GSM'den girince problem yok en son DNS değiştirdim 8844 öyle girebildim yoksa normal girmiyor.
Berat134 dedi: Erişim engeli kalkmış olması gerekli hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef TurkNet kullanıyorum sorun hala devam ediyor GSM'den girince problem yok en son DNS değiştirdim 8844 öyle girebildim yoksa normal girmiyor.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.597 Çözümler 14 23 Mart 2025 #12 eraygsgs dedi: Maalesef TurkNet kullanıyorum sorun hala devam ediyor GSM'den girince problem yok en son DNS değiştirdim 8844 öyle girebildim yoksa normal girmiyor. Genişletmek için tıkla... Modemi kapat aç yapınca düzeldi bende. Sizde deneyin en basit yol. Düzelmediği takdirde müşteri hizmetlerine ulaşmak daha sağlıklı olacaktır.
eraygsgs dedi: Maalesef TurkNet kullanıyorum sorun hala devam ediyor GSM'den girince problem yok en son DNS değiştirdim 8844 öyle girebildim yoksa normal girmiyor. Genişletmek için tıkla... Modemi kapat aç yapınca düzeldi bende. Sizde deneyin en basit yol. Düzelmediği takdirde müşteri hizmetlerine ulaşmak daha sağlıklı olacaktır.
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #13 eraygsgs dedi: Maalesef TurkNet kullanıyorum sorun hala devam ediyor GSM'den girince problem yok en son DNS değiştirdim 8844 öyle girebildim yoksa normal girmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam haberiniz var mı bilmiyorum ama TurkNet'in hacklendiğinden haberiniz vardır umarım.
eraygsgs dedi: Maalesef TurkNet kullanıyorum sorun hala devam ediyor GSM'den girince problem yok en son DNS değiştirdim 8844 öyle girebildim yoksa normal girmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam haberiniz var mı bilmiyorum ama TurkNet'in hacklendiğinden haberiniz vardır umarım.
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2025 #14 eraygsgs dedi: Problem çözüldü mü ben de aynı problem var. Genişletmek için tıkla... Çözüldü ben artık girebiliyorum.
eraygsgs dedi: Problem çözüldü mü ben de aynı problem var. Genişletmek için tıkla... Çözüldü ben artık girebiliyorum.